Bilecik Belediyesi’ndeki rüşvet operasyonunda yeni gelişme

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bilecik Belediyesi iştiraki Kayı A.Ş. yönetim kurulu başkanı S.E., İl Emniyet Müdürlüğüne götürüldü.

Kent meydanında devam eden bir AVM inşaatının belediyedeki işlemlerini takip etmek için 200 bin dolar aldığı sırada suçüstü yakalanan S.E., belediye binasındaki incelemenin ve Bilecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ndeki sağlık kontrolünün ardından emniyete götürüldü.

Bilecik Belediyesi’nde “S.E. Bey” olarak anılan ve “Belediye başkanı danışmanı” olarak tanıtılan, ayrıca belediye içerisinde birçok konuda söz sahibi olan S.E.’nın, inşaatı devam eden yaklaşık 42 milyon lira bedelli AVM’nin işlemlerini takip etmek için bir kişiden 5 milyon lira istediğini, ancak 200 bin dolar nakit ve 130 bin dolar senet karşılığı anlaşmayı kabul ettiği iddia edildi.

Ayrıca, soruşturmayı derinleştiren KOM birimleri şüphelinin, bina ruhsatı almak isteyen bir başka kişiden de 400 bin lira rüşvet istediğini belirledi.

OLAY..

Bilecik Belediyesi iştiraklerinden bir firmanın yönetim kurulu başkanı olan, ancak kendisini “belediye başkanı danışmanı” olarak tanıtan Kayı AŞ Yönetim Kurulu Başkanı olan S.E., kentte devam eden bir AVM inşaatının belediyedeki işlemlerini takip etmek için 200 bin dolar aldığı sırada suçüstü yakalandı.

İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, Bilecik Belediyesinde “belediye başkanı danışmanı” olarak kendisini tanıtan, ancak gerçekte belediye iştiraklerinden Kayı AŞ Yönetim Kurulu Başkanı olan S.E.’nın, bina ruhsat bedeli ve iş takibi için başvuranlardan rüşvet istediğini tespit etti.

Bunun üzerine harekete geçen ekipler, zanlının, inşaatı devam eden yaklaşık 42 milyon lira bedelli AVM’nin işlemlerini takip etmek için bir kişiden 5 milyon lira istediğini, ancak 200 bin dolar nakit ve 130 bin dolar senet karşılığı anlaşmayı kabul ettiğini belirledi.

Para alışverişinin, şüphelinin Bilecik Belediyesindeki ofisinde yapılacağını öğrenen ekipler, operasyon için harekete geçti.

S.E., seri numaraları önceden alınan 200 bin doları aldığı sırada düzenlenen operasyonda suçüstü yakalandı.

Soruşturmayı derinleştiren KOM birimleri şüphelinin, bina ruhsatı almak isteyen bir başka kişiden de 400 bin lira rüşvet istediğini belirledi.

Gözaltına alınan zanlı, emniyete götürüldü.

Bilecik Belediyesinde rüşvet alan kişi polis ekiplerince suçüstü yakalandı
Bilecik Belediyesinde rüşvet alan kişi polis ekiplerince suçüstü yakalandı
Bilecik Belediyesinde rüşvet alan kişi polis ekiplerince suçüstü yakalandı
Bilecik Belediyesinde rüşvet alan kişi polis ekiplerince suçüstü yakalandı


İLGİLİ HABERLER:

Bilecik Belediyesi’ndeki rüşvet operasyonunda yeni gelişme
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

24 Yorum

  1. Chp deyince rüşvet ve yolsuzluk akla gelir. Daha çok rezil olacaksınız bu başlangıç. Tükürün suratlarına….

    Cevapla
    • hadi orda, daha dün 3 akpli belediye baskani rusvetten dolayi tutuklandi. Birisi Sirnka da idi. algi yaratma.

      Cevapla
      • Konu AKP değil,konuyu saptırmaya çalışma,savunulacak hiçbir tarafı yok

        Cevapla
      • Ahmetttt kuş uçtu. 200 bin dolar artı 130 bin dolar senet… Hadi savunun hadi buyurun. Chp li olmak demek rüşveti savunmak demektir. Hadi savunun… Hadi durmayın… Nasıl ki chp il teşkilatlarındaki tecavüzleri savundunuz bunu da savunun hadi….

        Cevapla
        • 20 Ocak 2022, 10:59

          Camilerde toplanan paraların bile nerelerde kullanıldığını gördük, ENSAR’da iğrenç ilişkileri gördük. Bu işlerin parti ile şunla bunla ilişkisi yok helal süt emmekle alakalı bir olay Bu olaydaki şahıs da suçlu ise cazasını çekmeli.

          Cevapla
          • Camiyi bırak o pis ağzına camiyi alma. 200 bin dolar artı 130 bin dolar rüşvetçileri konuşalım. Suçüstü bastılar chp yi suç üstü… Hadi ağlayın cami ensar diye hadiiiiii

  2. Nereye uzanıyor ise sonuna kadar araştırılmalı tek değildir.

    Cevapla
  3. 20 Ocak 2022, 00:38

    Martın sonu bahar 🤣

    Cevapla
  4. 20 Ocak 2022, 00:40

    Bunun devamı gelir belediyeye girmeden sarma içip girdikten sonra parlement içenler arabalarını değiştirenler kraldan çok kralcı gibi gezenler Hadi bakalım aciklamalar nasıl olacak bekleyip gorecez S.E avaneleride sorgulanır mi ki

    Cevapla
  5. O kadar söyledik söyledik ispat edin dediler ahada size ispatı

    Cevapla
    • 20 Ocak 2022, 01:24

      Onca organizasyon yapildi Bilecik’te hangi firmalar yaptı kaç lira ödendi kimler sebeblendi belediye şirketi uzerindenmi yapıldı onca konserler yılbaşı sokak partileri sayın başkan bunlarında açıklasın lutfen

      Cevapla
  6. Hiç kimse böyle aptalca bir tuzağa düşmez !l

    Cevapla
  7. CHP zihniyetine yakışan bir davranış sergilenmiş doğrusu,CHP liler ayakta alkışlamalı bu durumu

    Cevapla
    • 20 Ocak 2022, 06:33

      Cahil cahil konuşup işi siyasete getirme. Bu rüşvet yolsuzluk A parti zamanındada vardı

      Cevapla
  8. İlk mi bu? Yeni operasyon yapılması ayak kaydırma gibi. Geldiğinden itibaren iş yeri ruhsatları ve 30 40 bin TL paralar ile başlamıştı yapmaya yeni mi farkedilmiş ?

    Cevapla
  9. 20 Ocak 2022, 06:28

    Bazı koyun zekalılar ve ikdidar seviciler fırsattan istifade yolsuzluğu CHP’nin üzerine atmaya başlamış. Bu adam belediyede görevli değil KAYI AŞ. yönetim kurulu başkanı ve sözde danışman sırtlanın teki hemen işi siyasete aret etmeyin. Bu arada bu adam İkdidar partisi yonetimindeykende belediyedeydi ozamanlarda yolsuzluk rüşvet yapmadığı ne malum.

    Cevapla
  10. Yazıklar olsun. Hangi parti olduğu önemli değil. Hizmet yok ama rüşvet çok ülkemizde. Rabbim kimseye yemek nasip etmesin haram para

    Cevapla
  11. Bir arkadaşım, çok zeki ve zengin adam hiç ihtiyacı yok kredi kartının limitini bile bilmiyor demişti. Ben de madem öyle İstanbul dan niye buraya gelmiş, sen burada ki işini Yenipazar a tasirmisin diye sormuştum.Hiç onaylamamistim hele gelen bir sekreter var o da istanbuldan,bizimkilere yetmiyor,şöyle finansciymis böyle finansciymis, baya iyilermis.Arkadas sanki memlekette sekreter bitti.

    Cevapla
  12. Getirirken nasıl kasildiysaniz, şimdi kafanızı kuma gömüp hicbirsey yokmuş gibi davranmayın bütün belediye ve partili makam sahipleri, derhal gorevlerinizden istifa ediniz

    Cevapla
  13. Hangi salak gece kendi resmi makamında rüşvet alır? Resmen kumpas

    Cevapla
  14. 40 adet dairesi olan başkanların açıklamasını kim yapacak acaba

    Cevapla
  15. 20 Ocak 2022, 09:29

    Ben bir CHP meclis üyesi olarak bu konuda Emniyete teşekkür ediyorum.Belediyedeki bu durum organize den Belediye başkanın haberi de var bu günkü durum DEİL defalarca Başkana söylememize rahmen Selçuk denen şahsı korudu Başkanı derhal görevden alsınlar şöförün den ve Müdürlerine kadar Başkan yardımcılarına kadar işin içindeler ve bu küçük bir rüşvet işin içinde başkan yardımcıları da var.İyi partı Akp dahil….

    Cevapla
  16. 20 Ocak 2022, 12:58

    3-5 Şerefsizin yaptığı böyle rüşvetler Bilecik Belediyesinin tamamını hedef almamalı, zaten mantıklı düşünecek olur isek daha önce hiç rüşvet vermemiş birisinden böyle yüksek meblağ talep edilmesi beklememiz, hata olur,

    Cevapla
  17. Nerden gelmiş bu adam bi bakalım.bu iş çok su götürür rakam çok yüksek .daha evvelide vardir yazik cezasini yargı versin.

    Cevapla
Bizi Takip Edin