BELEDİYE BAŞKANLARI OSMANELİ’DE BULUŞTU

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Vali Süleyman Elban, belediye başkanlarıyla Osmaneli’de bir araya geldi.

 

Her ay bir ilçede, Bilecik Valisi Süleyman Elban başkanlığında yapılan Belediye Başkanları toplantısının bu ayki ev sahibi Osmaneli Belediyesi oldu.

 

 

Osmaneli İlçesinde Necla Hanım Konağı’ndaki toplantıya, Kaymakam Edip Çakıcı, Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin, Bozüyük Belediye Başkanı Fatih Bakıcı, Pazaryeri Belediye Başkanı Muzaffer Yalçın, Gölpazarı Belediye Başkanı Vedat Kazıcı, İnhisar Belediye Başkanı Ayhan Ödübek ve Yenipazar Belediye Başkanı İlhan Özden ile belde belediye başkanları katıldı.

 

 

Bilecik Valisi Süleyman Elban başkanlığında her ay yapılan Belediye Başkanları toplantısında, Belediye Başkanları, ilçe ve beldelerinde yapmış oldukları hizmetleri ve uygulayacakları projeleri anlattılar. Belediye hizmetleri konusunda birbirleri ile görüş alışverişinde bulundular.

 

 

Bürokraside yapılması gereken işlerle ilgili Vali Elban’ı bilgilendirdiler. Osmaneli Belediyesi Necla Hanım konağındaki Belediye Başkanları toplantısında Belediye Başkanı YMM Münür Şahin, Bilecik Valisi Süleyman Elban’a ve katılan Belediye Başkanlarına imalatı Osmaneli’de yapılan çeşitli ebatlardaki kuka tespihlerden hediye etti. Toplantı saat 22.30’da sona erdi.

 

BELEDİYE BAŞKANLARI OSMANELİ’DE BULUŞTU
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin