BAŞKAN YAĞCI, SOSYAL MEDYA KULLANIMINDA EN İYİ BAŞKANLAR ARASINDA

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Türkiye’nin en dijital belediyeleri ve belediye başkanlarının araştırıldığı; Dijital Araştırmalar Derneği’nin Dijital Kent 2015 Yerel Yönetimler Dijital Varlık Reytingi açıklandı.
bilecik haberleri
Dijital Araştırmalar Derneği’nin, G20Live, COP21Live ve OSCELive projeleriyle dünya çapında adını duyuran ve özellikle dijital diplomasi ve dijital dönüşüm alanındaki çalışmalarıyla tanınan Diplomacy.Live platformu, dünyada bir ilk olan dijital varlık reytingi araştırmasının sonuçlarını açıkladı.

Belediyeler ve belediye başkanlarının en detaylı dijital ve sosyal medya performansı analizinin gerçekleştirildiği araştırmalarda Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı, Instagram takipçi sayısı açısından 2. sırada yer alan Belediye Başkanı oldu.

BİLECİK BELEDİYESİ YÜKSEK PERFORMANS GÖSTEREN YEREL YÖNETİM OLDU

Diğer yandan Bilecik Belediyesi ise 1300’ü aşkın etiket kullanarak bu kategoride yüksek performansı gösteren yerel yönetim oldu. Kırklareli ve Gaziantep ise 500’er etiket kullanarak ilk 3 sırada yer alan şehirler oldu.

Dijital Varlık Reytingi, Türkiye’deki belediye ve belediye başkanlarından oluşan 240 kullanıcının 68 kriter ışığında internet sitesi, mobil uygulama ve sosyal medyada etki, güncellik, etkileşim, içerik yönetimini ölçümledi, derecelendirdi, puanladı ve sıraladı.

Belediyelerin ve belediye başkanlarının 2015 yılı içerisindeki tüm dijital çalışmaları, etkileşimleri, paylaşımları ve yayınları yapılan değerlendirmenin ardından, Dijital Varlık Reytingi metodolojisi ile derecelendirildi.

 

BELEDİYE BAŞKANI SELİM YAĞCI ”BELEDİYEDENİZ’DE HAFTANIN BAŞKANI  

Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı, ayrıca Belediye Deniz tarafından gerçekleştirilen çalışmada ”Haftanın Belediye Başkanı” olarak seçildi.

Birçok platformda Bilecik ve Bilecik Belediye Başkanlığı adına güzel başarı ve dereceleri elde eden Belediye Başkanı Selim Yağcı, belediye başkanlarının birçok yönüyle değerlendirildiği çalışmada, haftanın belediye başkanı olarak seçildi.

Geçtiğimiz günlerde dünyaca ünlü ve büyük bir kuruluş olan  Golden City Awards Platformu tarafından ”Yılın En Başarılı İl Belediye Başkanı” olarak seçilen Belediye Başkanı Selim Yağcı, Belediye Deniz tarafından gerçekleştirilen çalışmada haftanın belediye başkanı seçildi.

BelediyeDeniz tarafından haftanın Belediye Başkanı olarak seçilen Belediye Başkanı Selim Yağcı, Belediye Deniz. Com’da yer alan safyada Bilecik ve Bilecik Belediyesi çalışmaları başta olmak üzere, yeni proje çalışmaları ve aile hayatı konularında da röportaj verdi.

 

BAŞKAN YAĞCI, SOSYAL MEDYA KULLANIMINDA EN İYİ BAŞKANLAR ARASINDA
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin