Başkan Şahin’den Salvolar

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bilecik Belediye Başkanı Semih Şahin, görevinden geçici olarak uzaklaştırılması ve Cumhuriyet Halk Partisi’nden (CHP) ihracı ve ilgili basın açıklaması düzenledi.

Düzenlediği basın açıklamasında gazetecilerin sorularını yanıtlayan ve İçişleri Bakanlığı’nca belediye yürütülen incelemelerin müfettiş raporunun eline ulaştığını aktaran Başkan Şahin, “Bilecik böyle yürümeyecek artık” vurgusunu yaptığı konuşmasında şunları aktardı:

“TÜRKİYE’NİN EN TEMİZ BELEDİYESİYİM”

Müfettiş raporu geldi. İddialıyım evet, ben bütün bürokratlarıma hatta İcrai Başkan Yardımcısı olarak 4 başkan yardımcım ve İcraat Müdürlerine hepsine çok teşekkürlerimi sunuyorum. Bunda hali hazır vekil başkanımızda yüzde 25 tüm icraatlarımızdan sorumludur, ona da teşekkür ediyorum. Bence Türkiye’nin 3 yılının raporu olarak Tükiye’nin en temiz belediyesiyim diye ilan edebilirim ve göğsümü gere gere gezebilirim. Bilecik’te de değil tüm Türkiye’de gezebilirim. Benim yine büyük bir iddiam var; çevremizdeki belediyelerin 3 yıl istemiyorum 3 ay benzer hassasiyette denetim yapılsın bende çıkan o ufak tefek maddelerin 10 katı çıkmazsa Belediye Başkanlığını bırakırım o kadar temizim.

“O SELAYET LAFININ BİR ANLAMI KALMAMIŞ OLDU”

Rapor yeni teslim edildi, 80 sayfalık bir rapor. Bir müfettiş mülkiye müfettişi son teslimi yapıyor am diğer müfettişlerinde orada çalışmaları var.

Şimdi 3 dönemdir AKP Belediyesi olduğu için AKP’li belediyelerde teftiş şöyle yapılıyor: yıl sonu geliyorlar dosyaları kapatıyorlar geliyorlar, normal olması gereken ve CHP’li belediyelerde olan 365 gün müfettiş vardır. İstediği zaman gelir istediği zaman gider. Şişli’de 365 gün odası vardır. Büyükşehir’de bir kat müfettişlere aittir. Yani müfettiş kavramı böyle bir şeydir. Bu sürecin 3 yılın denetimini yapıp hazırlayıp bize vermiş oldu. İçişleri Bakanlığı bilirkişi raporu da geldi. Yani süremi uzatmak için adı gecen o ‘selayet’ lafının bir anlamı kalmamış oldu. Yani o yüzden 25 Ağustos’ta bir gerekçeleri yok.

“BİREYSEL ÖZGÜRLÜKLERİ ÖN PLANA ÇIKARANA CHP’Lİ DENİR”

Onlar on kişilik kulüp. Bu on kişilik kulübü devireceğiz, yok edeceğiz ki Bilecik kurtulsun. O kadar on kişiyi geçmez, bir kişinin aklıyla hareket eder bunlar, biat eder hepsi o kadardır. Cumhuriyet Halk Partili biziz yani. Yani bütün sülaleden CHP’li olan biziz onlara ne oluyor. Hele bu bir alt grupta kaç tane kökten CHP’li var.

Yani bu bir yıl meselesi değildir ama şimdi ben şunu söylüyorum bir CHP’li bireysel haklara, demokrasiye aykırı, bireysel özgürlüklere aykırı davranamaz. Bugün itibariyle parti yönetiminde Semih Şahin’in paylaşımlarında beğene basan cezalandırılıyor. Bu CHP’de olabilir mi? Bu onların CHP’li olmadığını gösteren bir şeydir. Çünkü öncelikle bireysel özgürlükleri ön plana çıkarana CHP’li denir. Bunun dışında Hem Yaşar Tüzün’ü hem Metin Yaşar’ı tüm basının ve Bilecik halkının önünce basın toplantısına davet ediyorum. Hodri meydan varsa cesaretleri her konuda konuşmak isterlerse çıksınlar karşıma. İkisi de çıksın, isterse fark etmez zaten tek dil kullanıyor onlar. Çıksınlar hodri meydan, buyursun Bilecik halkı herkes her konuyu dinlesin, beraber konuşalım.

“BİLECİK BÖYLE YÜRÜMEYECEK ARTIK”

Bana belge melge diyor ben İsmail Saymaz’a da dedim ‘getirsin belgeleri ben savcılığa vereceğim’ dedim. Yok öyle bundan sonra atayım, karalayayım, iftira atayım, şuna 3 kuruş vereyim de o böyle yapsın, buna böyle diyeyim de şu dedikodu çıkarsın. Bilecik böyle yürümeyecek artık. Böyle yürüdüğü için 30 sene yerinde saymış. Bundan sonra Bilecik icraatı olan, hesabı olan, kitabı olan adamla gidecek. Başka türlü olmaz bu iş. Olmadığı da görülmüş zaten.

Başkan Şahin’in açıklamalarının tamamını Aşağıdaki videodan izleyebilirsiniz..


İLGİLİ HABERLER:

Başkan Şahin’den Salvolar
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

3 Yorum

  1. hadi be lafazan… Raporu oku ondan sonra konuş. Hala millet nasıl inanıyor bu adama hayret yaa

    Cevapla
  2. Paraları indir ondan sonra en temiz belediye, Bilecik i on yıl geriye goturdunuz, bir sınava geldik zor çıktık Bilecik in içinden her taraf tarla gibi, anca put heykel yaparsın tabiki birde yolsuzluk

    Cevapla
  3. Yaw ne utanmaz pişkin yüzsüz insanmışsın sen be!!!! Seni bilecike gönderene de sana da lanet olsun…

    Cevapla
Bizi Takip Edin