Başkan Korkman’dan Haber228’e özel açıklamalar

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Memleket Partisi Bilecik İl Başkanı Hüseyin Korkman Haber 228’e Özel Açıklamalarda Bulundu.

Haber 228 Temsilcisi Ali Osman Çelikal’ın sorularını cevaplayan Başkan Korkman Genel Başkan Muharrem İnce’nin 4 Eylül 2020 Tarihinde Sivas’tan başlattığı Memleket Hareketinin partileşme sürecini değerlendirdi.

Kendisine verilen İl Başkanlığı yetkisinin ardından başta İl yönetimini, Merkez İlçe, Söğüt ve Bozüyük örgütlerini oluşturduklarını belirten Korkman 18 Eylül’de Ankara’da gerçekleşen Kurultay hakkında açıklamalarda bulundu.

Osmaneli, Pazaryeri, Gölpazarı ilçelerinde de örgütlenme faaliyetlerinin devam ettiğini vurgulayan İl Başkanı Hüseyin Korkman partilerinde toplumun her kesiminden kişilerin olduğunu, Tüzüklerinde de yer aldığı üzere Atatürk ve Cumhuriyet değerleriyle kavgası olmayan herkesin Memleket Partisinde yer alabileceğini kaydetti.

Genel başkan dahil yapılacak her seçimde delegelerin değil, üyelerin ön seçimde oy kullanarak aday belirleneceğinin altını çizen Korkman; “Ne Cumhur, Ne Millet, Tek Yol Memleket” diyerek hedeflerinin 50+1 olduğunu söyledi.

Memleket Partisi Bilecik İl Başkanı Hüseyin Korkman’ın Haber 228’e yapığı özel açıklamaları videodan veya haber228’den takip edebilirsiniz..

Başkan Korkman’dan Haber228’e özel açıklamalar
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

1 Yorum

  1. 14 Ekim 2021, 22:39

    Kesinlikle başaracağız…

    Cevapla
Bizi Takip Edin