Başkan Karabıyık: “Kimsenin En Ufak Bir Endişesi Olmasın”

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından AK Parti Bilecik İl Başkanlığına atanan Serkan Yıldırım, görevi önceki dönem il başkanı Fikret Karabıyık’tan Parti Binasında düzenlenen törenle devraldı.

İl Başkanı Karabıyık, burada yaptığı konuşmada aday olmayacağını açıklamasından sonra 3 ay gibi bir süre geçtiğini, sürecin uzamasının Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın program yoğunluğundan kaynaklandığını söyledi.

“FARKLI ŞEYLER KONUŞULDU AMA..”

Karabıyık, açıklamasının devamında şu ifadelere yer verdi:

“Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın Genel başkanımız da olması hashabiyle il başkanlarını görmek istiyor, konuyu önemsiyor. Bu sebeple süreç uzadı. Farklı şeyler konuşuldu ama süreç bu şekilde gerçekleşti.

“OLAĞANCA İMKANIMIZLA DESTEK OLACAĞIZ”

Gençlik kollarında başladım siyasete. 2011 yılında. 2013 yılında da Serkan abi’den merkez ilçe başkanlığını devralmıştım, kendisi o dönemde il genel meclisi için istifa etmişti. Bundan tam 8 yıl sonra 2021 yılında bizde kendisine devir teslim yapmış oluyoruz. Tabi birçok kişi bu göreve talip oldu ama Cumhurbaşkanımızın takdiriyle Serkan Yıldırım’a nasip oldu bu görevi üstlenmek. Serkan abi’ye olağanca imkanımızla destek olmaya çalışacağız. Nasip olursa kendisi de açıklayacaktır il kongremizi gerçekleştireceğiz orada da coşkulu bir kongre yapmak nasip olacaktır.

“TÜRKİYE’NİN EN GENÇ İL BAŞKANI ŞEREFİNE NAİL OLDUM”

İl başkanlığı görevime 31  Mart 2016 tarihinde başladım. Yaklaşık 5 yıldır bu görevi ifa etmeye çalışıyoruz iyisi ve kötüsüyle. Tabi Türkiye’nin en genç il başkanı olma şerefine nail oldum. Uzunca bir süre bu ünvanla il başkanlığını yürüttüm. Çoğu il başkanına göre çok genç yaşta bu görevi devretmek nasip oldu. 10 yıllık yoğun bir bilecik teşkilatı mesaisini bugün nihayete erdirmiş olacağız. Yine başladığımız gündeki aşkla, sevgiyle partimizin emrindeyiz.

“KİMSENİN EN UFAK ENDİŞESİ OLMASIN”

Partimizin talimatlarına sonuna kadar tabiyiz. Bundan kimsenin en ufak endişesi olmasın. Bizi kırmayıp ricamız üzerine yönetimlere katılarak görev alan ricamızı yerine getiren bütün abi, abla ve kardeşlerimize teşekkür ediyorum. İnşallah yeni süreçte de beraber çalışacağız diyorum. Serkan Yıldırım’a hayırlı olsun diyorum, bu görevi layığıyla yapacağından en ufak şüphemiz yok. tecrübesi zaten bizden çok daha fazla o manada güzel işler yapacağını biliyoruz.

Karabıyık’ın konuşmasının ardından AK Parti İl Başkanı Fikret Karabıyık, görevi devrettiği yeni İl Başkanı Serkan Yıldırım’a üzerinde Recep Tayyip Erdoğan’ın resminin olduğu tablo hediye etti.


İLGİLİ HABERLER:

Başkan Karabıyık: “Kimsenin En Ufak Bir Endişesi Olmasın”
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

1 Yorum

  1. 18 Ocak 2021, 14:37

    Bilecik’de akp nin siyasetine fahrettin poyraz yön vermeye devam ediyor.

    Cevapla
Bizi Takip Edin