Avokado, Çakırfelek Meyvelerinin Faydaları ve İçeriği

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Avokado içeriğinde bulunan C vitamini E vitamini K vitamini piridoksin, tiamin, Folat, riboflavin, niasin, pantotenik asit vitaminlerini içermektedir. Ayrıca potasyum, magnezyum, fosfor, çinko gibi çok sayıda mineral barındırmaktadır. İçeriğindeki lutein, Beta karoten ve omega 3 yağları bakımından oldukça zengindir.

Ciddi antioksidan içeren bir meyve olarak anti kanserojen özelliklere de sahiptir. Yüksek potasyum ve düşük sodyum içerdiği için tansiyonu dengelediği, bağışıklık sistemini güçlendirerek kanser önleyici etkisi olabileceği gözlemlenmiştir.

Çarkıfelek Faydaları ve İçeriği

Çarkıfelek meyvesi, 100 gram içerisinde 10 gramdan fazla lif bulundurarak günlük lif ihtiyacının yüzde 28 ini karşılayan bir meyve olarak karşımıza çıkmaktadır a ve c vitaminlerinden zengin oluşuyla antioksidan görevi de görmektedir. Bu özelliği ile kilo vermenize yardımcı olur. Aynı zamanda da depresyon stres ve uykusuzluğa iyi gelmektedir.

Aşk meyvesi olarak da bilinen çarkıfelek, kalorisi ve şeker seviyesinin düşük olması nedeniyle diyabet hastalarının da rahatlıkla tüketebileceği bir meyvedir. Çarkıfelek meyvesi ortadan kesilerek kaşık yardımıyla iç kısmı çıkartılarak yenilebilir. İstek dâhilinde dondurma ve yoğurtla karıştırılıp tüketilmesi de hoş bir tat bırakacaktır.

Taze Sıkma Meyvedeki Sağlık

Taze sıkma meyve her zaman katı meyveye oranla daha çok sevilerek tüketilen, çocuklara da meyveyi sevdiren bir yöntemdir. Taze sıkma meyve suyu oldukça faydalı ve tüketimi oldukça önemlidir. Sağladığı vitaminler ve karbonhidratlar sayesinde fayda sağlamaktadır. Portakal Bahcem sitesi üzerinden her türlü meyvenin tazesine kolaylıkla erişebilirsiniz.

Karışık Meyve Paketi

Gıda tüketiminde farklılık oldukça önemlidir. Karışık meyve paketi de bu bağlamda gerçekleştirilen bir ima üzerine kurulmuş, çeşitli ürünlerin bir arada olduğu bu özel koli sitede sizler için hazırlanmıştır. İstediğiniz ürünleri dâhil edip istemediklerinizi paket dâhilinden çıkartabilirsiniz.

Nasıl Sipariş Verilebilir?

https://www.portakalbahcem.com/  sizler için ürün üretimini ve bakımını üstlenen çiftçiler tarafından kurulmuştur. Üretime verdiğimiz özen ile ürün toplama, paketleme hizmetine de aynı özeni göstermektedir. Dalından koptuğu anda sizlerin siparişi ile sizler için hızla yola çıkmaktadır.  Ücretsiz kargo hizmetimiz de alışveriş limitinize göre şekillenerek hesabınızdan düşünülmektedir.

Avokado, Çakırfelek Meyvelerinin Faydaları ve İçeriği
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin