AMATÖR SPOR KULÜPLERİNE MALZEME YARDIMI YAPILDI

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bilecik İl Özel İdaresi katkılarıyla 2. amatör kümede mücadele eden futbol takımlarına malzeme yardımı yapıldı.

bilecik haberleri

Vali Yardımcısı Mustafa Güney, İl Özel İdaresi Genel Sekteri Halis Nalbant, İl Genel Meclisi Başkanı Oğuz Sertler, Polis Meslek Eğitim Merkezi Müdürü (POMEM) Sadettin Aksoy, daire müdürleri ve Bilecik Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) Başkanı Nusret Tosun ile İl Özel İdaresi personelinin de katıldığı törende,  il ve ilçede faaliyet gösteren 12 amatör spor kulübüne futbol malzemesi verildi.

 

Vali Ahmet Hamdi Nayir, Spor Salonu’nda düzenlenen törende yaptığı konuşmada, devletin milyonlar harcayarak güzel tesisleri ortaya çıkardığını ve personelin de emek sarf ederek, tesisleri faal tutmaya çalıştıklarını ifade ederek, tesislerin faydasının, istifade edenlerin çokluğu ve yürütülen faaliyetlerle olacağını söyledi.

 

Spor kulüpleri tesislerden istifade etmeyi alt düzeyde tutarsa hiçbir faydasının olamayacağını belirten Vali Nayir, “Bizlerin gayreti amatör spor kulüplerimizin de aracılığıyla sporu en alt tabakaya kadar yayıp,  tesislerden istifadeyi en üst düzeyde tutabilmektir. Buradaki gayemiz, yapacağımız malzeme yardımıyla şevkinizi arttırmak ve tesislerin kullanımında daha üst seviyelere çıkabilmek” dedi.

 

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Aslan Yıldız da sporun, bireyler arasında ilişkiler kurarak sosyal olguyu ve karşılıklı saygı kavramını geliştirdiğini, toplumdaki genç grubun sorumluluk duygularını güçlendirdiğini ve öfkeyi kontrol altına alabilme kabiliyetini sağladığını belirtti.
   Özellikle çocukların spor yaparken tüm enerjilerini boşaltmaları sayesinde dikkatlerini daha fazla toplayacaklarını vurgulayan Yıldız, “Aynı zamanda gençler için spor kendine güven aşılayacağı için onlara kişisel ifade yeteneği kazandırır. Bedenimizin daha sağlıklı olmasını sağlar. Spor, 7’den 70’e tüm insanlarımızın, vatandaşlarımızın yapması gereken bir dünya gerçeğidir. Özellikle teknolojinin getirmiş olduğu kolaylıktan dolayı spor bir zaruriyet haline gelmiştir. Amatör spor kulüplerimizde gençlerimizi ve çocuklarımızı kötü alışkanlıklardan koruyarak onlara sağlıklı ortamlar sağlayan kuruluşlardır” diye konuştu.

bilecik haberleribilecik haberleribilecik haberleribilecik haberleribilecik haberleri
bilecik haberleri
bilecik haberleri

AMATÖR SPOR KULÜPLERİNE MALZEME YARDIMI YAPILDI
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin