Akaryakıta zam geliyor

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Benzin ve motorin fiyatlarıyla ilgili vatandaşı üzecek bir son dakika haberi daha geldi. Benzin ve motorine bir zam daha gelmesi beklenirken herkes artık zamların ne zaman duracağını merak etmeye başladı.

İddiaya göre gece yarısından itibaren geçerli olması beklenen zamlarla birlikte benzin ve motorinin litre fiyatının 27 TL’yi aşarak 28 TL sınırına dayanacak.

Akaryakıt fiyatları ile ilgili gelen son dakika haberine göre yeni bir zam daha bekleniyor. Brent petrol fiyatları ve döviz kurundaki artış akaryakıt fiyatlarını etkilemeye devam ediyor. Benzin ve motorine bir zam daha geleceği iddia edildi. Son gelen zamla birlikte benzin ve motorinin litre fiyatı 26 TL’yi aşmıştı. Bu sefer ki zam iddiası da gerçekleşirse benzin ve motorin 27 TL’nin de üzerine çıkarak 28 TL sınırına dayanacak.

MOTORİNE ZAM GELİYOR

8 Haziran’dan itibaren geçerli olmak üzere motorinde 1 lira 93 kuruş zam bekleniyor. Benzinde ise fiyat değişikliği beklenmediği öne sürüldü.

ZAM HABERİNİ BU KEZ CHP’Lİ İSİM PAYLAŞTI

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun Başdanışmanı ve CHP PM üyesi Deniz Demir ise hem benzin fiyatlarına hem de motorine zam geleceğini duyurdu.

YAPILAN ZAMLAR YÜZDE 200’Ü GEÇTİ

Benzin ve motorine peş peşe gelen zamların ardından son 7 ayda benzine yapılan zam oranının yüzde 200’ü geçtiği belirtilmişti. Yeni zam iddiası da gerçekleşirse bu oranın ne kadar daha yükseleceği şimdiden merak konusu oldu.

   

Akaryakıta zam geliyor
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin