AK Parti Bilecik Milletvekili Sayın Selim YAĞCI’nın 19 Mayıs ATATÜRK’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı Mesajı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Cumhuriyetimizin kurucusu Büyük Önder Mustafa Kemal ATATÜRK ve beraberindeki kahramanların 19 Mayıs 1919 tarihinde Samsun’dan Milli mücadeleyi başlattıkları tarihi günün 100. yıldönümünü büyük bir coşkuyla kutluyoruz.

 

Tarih boyunca toplumları ayakta tutan en büyük güç gençlik olmuştur. Hangi ülke genç kuşakların yetişmesine büyük önem vermişse daima ileriye gitmiş ve kalkınmıştır.

 

Bu nedenle gençlerimizi kendine güvenen, çağdaş, bilgi birikimine sahip, milli ve manevi değerlerine sahip çıkan, demokrasiye inanan, çalışkan, üretken insanlar olarak yetiştirmek en önemli görevimizdir. Gençlik gelecektir. Gençlerini en iyi biçimde yetiştiren, onlara değer veren, yarınlara hazırlayan Milletler geleceğe güvenle bakabilirler.

 

Kurtuluş Savaşımızın Büyük Önderi Atatürk’ün kurtuluş mücadelesinin bir meşalesi olarak; Samsun’a çıkışının 100. yıl dönümünü kutladığımız bugün, “Türk Ulusunun Gençlerine”, Büyük Önder Atatürk tarafından bayram olarak armağan edilmesi onlara verdiği değerin ayrı bir göstergesidir. Mukaddes vatanımızın bölünmez bütünlüğü bağımsızlığı için, bu anlamlı günün yıl dönümünde, Başta Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK olmak üzere, milli mücadele döneminin tüm kahramanlarına ve aziz şehitlerimize Cenab-ı Allah’tan rahmet diliyor, hepsini minnet ve şükranla yâd ediyorum.

 

Bu duygu ve düşüncelerle başta Bilecikli genç hemşehrilerim olmak üzere tüm gençlerimizin ve halkımızın 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı’nı en kalbi duygularımla kutluyorum.

Selim YAĞCI
Bilecik Milletvekili

AK Parti Bilecik Milletvekili Sayın Selim YAĞCI’nın 19 Mayıs ATATÜRK’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı Mesajı
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin