AK PARTİ BİLECİK İL KADIN KOLLARI BAŞKANI BELLİ OLDU!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Ak Parti Bilecik İl Kadın Kolları Başkanı Gülcan Namal’ın görevinden istifa etmesinin ardından Namal’dan boşalan koltuğa Avukat Ümran Erdoğan Karayiğit getirildi.

Hatırlanacağı üzere, işlerinin yoğunluğundan dolayı geçtiğimiz aylarda AK Parti Kadın Kolları Başkanı Gülcan Namal görevden istifa etmişti.

 

Namal’ın istifa etmesinin ardından AK Parti Bilecik İl Kadın Kolları Başkanlığına Ak Parti İl Yönetim Kurulu üyesi ve İl Seçim İşleri Başkanı Avukat Ümran Erdoğan Karayiğit atandı.

 

Konu ile ilgili açıklama yapan AK Parti İl Başkanı Fikret Karabıyık, şu ifadelere yer verdi:

 

“Ak Parti Bilecik İl Kadın Kolları Başkanlığına Ümran Erdoğan Karayiğit Hanımefendi atanmıştır. Kendisine yeni görevinde başarılar diliyorum. Ak Parti ailesi içersinde bulunduğum her kademede çalışma fırsatı bulduğum ve çalışmaktan gurur duyduğum önceki dönem Kadın Kolları Başkanımız sayın Gülcan Namal Hanımefendiye Partimize ve Bilecik’imize bugüne kadar vermiş olduğu katkılardan dolayı tebrik ediyor hayat boyu başarılar diliyorum. Bu vesileyle bir kere daha, siyasi hayatımızın en dinamik unsurları olan Türkiye’deki tüm kadın kollarımızla gurur duyduğumuzu belirtiyoruz”

AK PARTİ BİLECİK İL KADIN KOLLARI BAŞKANI BELLİ OLDU!
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

3 Yorum

  1. Hayırlı olsun.
    çok başarılı bir avukattır.
    Bu işi de başarıyla yürütecektir.

    Cevapla
  2. EVET.TAM İSABET DOĞRU KARAR İL BAŞKANINI KUTLUYORUM.EVET

    Cevapla
  3. hayırlı olsunn ama belediye baskanlığına bir kadın eli degmesi sarttt

    Cevapla
Bizi Takip Edin