Zorla Araca Bindirip Darp Edip Ormanlık Alana Atmışlardı, 1 Kişi Tutuklandı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bilecik’te bir kişiyi zorla araca bindirerek, ardından darp edip ormanlık alana atan 3 kişiden 1’i tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Alınan bilgiye ve iddialara göre; Bilecik merkez Bahçelievler Mahallesi 32 Evler Sokağında Hasan K. (34) adlı şahıs ile Necati K. arasında henüz belirlenemeyen bir husumet yaşandı.

 

Necati K. iki arkadaşı Alper D. ve Engin Ç. ile birlikte Hasan K.’yi zorla araca alarak Pelitözü Gölpark civarına gittiler.

 

Burada ikili arasında yaşanan tartışma kavgaya dönünce iddiaya göre Necati K. ve arkadaşları Hasan K.’yi dövdü. Ardından şahsı Çakırpınar köyü yolu üzerinde kanal boyuna bıraktılar.

 

Burnu kırılan ve omurilik bölgesinde de sıkıntı bulunan şahıs hemen 155’i arayarak “Beni döverek ormanlık bir alana attılar ama yerimi bilmiyorum, her yerde ağaçlar var” dedi. Bu arada plakası kısa sürede tespit edilen aracı arama çalışmaları başlatılmıştı.

 

Araç merkez Dedeoğlu Caddesi’nde ekipler tarafından ele geçirildi. Şahıslar, Hasan K.’yi Çakırpınar köyü yolu üzerinde kanal boyuna bıraktıklarını söylediler. Ekipler buraya giderek Hasan K.’yi yaralı şekilde buldular. Yaralı şahıs 112 Acil Servis ekiplerince yapılan ilk müdahalenin ardından Bilecik Devlet Hastanesine kaldırıldı.

 

Gözaltına alınan Necati K., Alper D. ve Engin Ç. alınan ilk ifadelerinin ardından bugün Bilecik Adliye Sarayı’na sevk edildi. Savcılık ifadesinin ardından mahkemeye sevk edilen 3 kişiden Necati K. tutuklanırken, diğer 2 kişi adli kontrol şartıyla serbest kaldı.


 

İLGİLİ HABER İÇİN RESME TIKLAYIN..

Zorla Araca Bindirip Darp Edip Ormanlık Alana Atmışlardı, 1 Kişi Tutuklandı
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

2 Yorum

  1. şu iismleri yazın ya bılecık gıbı huzur kentınde ne bu eşkıyalık o kadar yabancı ınsan varken huzur kentte

    Cevapla
  2. 7 Şubat 2019, 23:52

    İsimleri bilen biliyor kardeşim swn işine bak

    Cevapla
Bizi Takip Edin