Zarar Vermesindeki Amacı Neydi Acaba?

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bozüyük Belediyesi’nin bilbordlara asmış olduğu çocuklara yönelik sinema ve tiyatro etkinliğinin yer aldığı afişler kimliği belirsiz kişiler tarafından yırtıldı.

Bozüyük Belediyesi Kültür Müdürlüğü bünyesinde gerçekleştirilen etkinliğin tanıtıldığı bilboardlara yapılan saldırı hakkında açıklama yapan Bozüyük Belediye Başkan Yardımcısı Ali Şahinoğlu: “Yapılan bu çirkin saldırıyı şiddetle kınıyoruz. Yarıyıl tatili için çocuklarımıza ücretsiz sinema ve tiyatro getirdik. Bunları duyurmak içinde bilboardlara afiş astırdık… Dün gece bazı çocuklar ( çocuk diyorum, çünkü bunu ancak çocuk yapabilir) Bozüyük’ün her yerinde bunları yırtmış… Bu nasıl bir hazımsızlıktır, nasıl bir kin ve hınçtır anlamak zor. Bunlar çocuk, bunlar siyaset bilmez, biz onlara bir mesaj, bir ideoloji vermeye çalışmıyoruz… Mutlu olsunlar yeter. Bu yapılan iş değil, cesaret değil, kahramanlık hiç değil. Eğer çocuklarsa bunu yapanlar, diyecek bir şey yok ama büyüyünce bu yaptıklarından çok utanacaklar…” dedi.

2019-2020 eğitim-öğretim yılı yarıyıl tatilinde karne hediyesi olarak düzenlenen sinema ve tiyatro günlerinde çocuklar eğlenceli vakit geçirirken yaşanan bu saldırı vatandaşlar tarafından da üzüntüyle karşılanırken: “Yürüyüş yaparken yırtılmış afişleri görünce moralimiz bozuldu. Bunun nedenini anlayamıyoruz. Sorumluların bir an önce bulunmasını istiyoruz.” dediler.

 

Zarar Vermesindeki Amacı Neydi Acaba?
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

1 Yorum

  1. Şeref ve haysiyet yoksunu olabilirler

    Cevapla
Bizi Takip Edin