YILDIRIM;” BİZ GAZİ MUSTAFA KEMAL ATATÜRK’ÜN YAPTIĞI HER DEVRİMİN ARKASINDAYIZ”

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

AK Parti Bilecik İl Başkanı Serkan Yıldırım yaptığı açıklamada;” Biz Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün yaptığı her Devrim’in arkasındayız” dedi.

Geçtiğimiz günlerde katıldığı Bilecik Arena programında basın mensuplarının sorularını cevaplayan AK Parti Bilecik İl Başkanı Serkan Yıldırım yapılan AK parti 7.olağan kongresinde salonda açılan bir pankart üzerine değerlendirmede bulundu.

SERKAN YILDIRIM; “CUMHURİYETİMİZİ SONUNA KADAR SAVUNACAĞIZ”

Yıldırım; Necip Fazıl Kısakürek’in bir şiirinden alıntı yapılarak sözlerinin salona pankarta asılması üzerine gelen tepkilerin yersiz olduğunu vurgulayarak; “Devrim ne demektir? Biz Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün yaptığı her Devrim’in arkasındayız ve sonuna kadar savunuyoruz. Cumhuriyetimizi sonuna kadar savunacağız” ifadelerine yer vererek şunları aktardı:

“Gençlerimize teşekkür ediyorum pankart için. Gayette güzel bir pankart olmuş. Neden bu kadar tepki gösterdiklerini anlamış değilim tabii. Necip fazıl Kısakürek’in müjde isimli bir dörtlüğü ‘devrim evvela ve bir akıl gelecek ki akıllar delirecek bir devrimi devirecek Fertle toplum arası kalkacak artık güreş.Herkes tek tek sırtına toplumu bindirecek. Gökler iki şakkolmuş haberi bildirecek.’ bildiren kim ? işte terör örgütleri bir takım ülkemize karşı olan dış güçler diyelim. Biz bugün iyisiyle kötüsüyle akıllar belirttik. Devrim ne demektir. Biz Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün yaptığı her devrimin arkasındayız ve sonuna kadar savunuyoruz. Cumhuriyetimizi sona kadar savunacağız. Yani bugün geldiğimiz noktada her şeyiyle devrim olduk.”

YILDIRIM;” BİZ GAZİ MUSTAFA KEMAL ATATÜRK’ÜN YAPTIĞI HER DEVRİMİN ARKASINDAYIZ”
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

5 Yorum

  1. onun icimi iki ayyas diyodunuz onun icimi eserleni sata sata bitiremediniz onun icimi ataturk havalimani pistine hastane yapilirmi 19 onun icimi 19 adayi yunana verdiniz suleyman sah turbesini suriyeden kaciririp torenle pyd ypg ye teslim ettiler niye sogute getiremediniz turk toprani terk ettiniz erdal sarizeybek umit yalim sinan meydana kulak verin vediferlerine kulak verin saymakla bitmez yaptiklarinizla ovunun 1923 2002 sonuna kadar bibakin yapilan satilan aynisi 2002 sonu 2021 ovunun tek korkulari mustafa kemal ataturk ilke ve inkilaplarindan korkuyorlar tc milleti unutmaz unutmayacak yasasin ataturk ilke ve inkilaplari yasasi n

    Cevapla
    • Ezberci başlamış yine. Kopyala kopyala yapıştır. Kerkük ve Musul u kim verdi? Lozan da Misak ı milli den kim vazgeçti ?

      Cevapla
    • En büyük Atatürk çü ak parti dir..80 yıldır bu yiye yiye ülke ne hale gelmiş bakın şimdi sayılı ülkeler içindeyiz bukadar hem içten hem dıştan engellemeye rağmen..her adıma kösteğe rağmen… Atatürkçüyüm deyim kimler kimlerle Atatürk psrtisimi kaldı artık kendi içindekileri itiraf ediyor daha ne…

      Cevapla
Bizi Takip Edin