YEŞİLAY’IN SAĞLIKLI FİKİRLER KISA FİLM YARIŞMASI İÇİN BAŞVURULAR BAŞLADI

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Türkiye genelinde lisans ve yüksek lisans düzeyinde örgün eğitim gören tüm öğrenciler, kurmaca veya belgesel türünde eserleriyle katılabiliyor.

Yeşilay’ın bu yıl 6’ncı kez düzenlediği Sağlıklı Fikirler Kısa Film Yarışması için başvurular başladı. T.C. Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın katkılarıyla gerçekleştirilen yarışmanın teması “Gençlerin Gözünden Uyuşturucu Madde Bağımlılığı” olarak belirlendi. Yarışmaya, Türkiye genelinde lisans ve yüksek lisans düzeyinde örgün eğitim gören tüm öğrenciler, kurmaca veya belgesel türünde eserleriyle katılabiliyor. Başvurular 16 Eylül 2022 tarihine kadar kisafilm.yesilay.org.tr web adresinden devam ediyor.

Başkan Tekelioğlu, “Yeşilay Sağlıklı Fikirler Kısa Film Yarışması’ hakkında istişare ettik”

Bilecik Yeşilay Başkanı Muzaffer Tekelioğlu, İl Kültür ve Turizm Müdürü Serkan Bircan’ı ziyaret ederek, Yeşilay’ın düzenlemiş olduğu “Gençlerin Gözünden Uyuşturucu Madde Bağımlılığı”  temalı kısa film yarışması hakkında fikir alışverişinde bulunduklarını ifade etti. Başkan Tekelioğlu, “Bilecik İl Kültür ve Turizm Müdürü Serkan Bircan beyefendiyi ziyarette bulunduk. Her yıl düzenlenen‘Yeşilay Sağlıklı Fikirler Kısa Film Yarışması’ hakkında istişare ettik. Destekleri ve misafirperverlikleri için kendisine teşekkür ederiz.” dedi.

Sağlıklı Fikirler Kısa Film Yarışması’na son 12 ay içinde çekilmiş, 30 saniye ile 5 dakika arası uzunluktaki kurmaca veya belgesel filmlerle başvuru yapılabiliyor. Her öğrencinin en fazla 3 eser ile başvurabildiği yarışma hakkındaki detaylı bilgilere ve duyurulara kisafilm.yesilay.org.tr web adresinden ulaşılabiliyor.

“HALKIN FAVORİSİ ÖZEL ÖDÜLÜ”

Yarışmada, kurmaca ve belgesel türlerinde birincilik, ikincilik ve üçüncülük ödülleri verilecek. Her iki kategoride de birinci 18 bin TL, ikinci 13 bin TL ve üçüncü 8 bin TL’lik ödülün sahibi olacak. T.C. Kültür Bakanlığı Özel Ödülü’ne layık görülen eserin sahibine 18 bin TL takdim edilecek. Ayrıca Yeşilay internet sitesi üzerinden yapılan oylamayla “Halkın Favorisi Özel Ödülü”nü almaya hak kazanan eser sahibi de 8 bin TL alacak.

   

YEŞİLAY’IN SAĞLIKLI FİKİRLER KISA FİLM YARIŞMASI İÇİN BAŞVURULAR BAŞLADI
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin