YERLİ OTOMOBİL SEVERLER BİR ARAYA GELDİ

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Gölpazarı ilçesinde bir araya gelen yerli otomobil sevdalısı bir grup genç, araçlarıyla trafiğe kapalı alanda gösteri sundu.

Sosyal medya üzerinden kurdukları “Funclup 11” adını verdikleri grupla toplanan otomobil sevdalısı gençler, Gölpazarı ilçesinde araçlarıyla toplandı. Gölpazarı oto sanayide toplanan grup, araçlarıyla konvoy halinde orta mahalle kocakova mevkisindeki sebze halinde bir araya geldi. Etkinlikte bazı otomobil sürücüleri, trafiğe kapalı alanda drift gösterisi yaptı.

 

Funclup 11 üyesi Beyti Hastürk, yaptığı açıklamada, Funclup 11 olarak bu yıl üçüncüsünü gerçekleştirdiklerini söyledi.

 

Burada yapmış olduğumuz gösterileri trafiğe açık alanlarda yapmayalım, sadece trafiğe kapalı alanlarda yapmalarını belirten Hastürk, “Burada yapmış olduğumuz etkinlikte otomobil sevdalıları olarak otomobil ve motofiye sevenleri olarak bir etkinlik yapmış bulunuyoruz. Bizleri bir çatı altında toplayan ve bizlere her türlü yardımlarını esirgemeyen Belediye Başkanımız Vedat Kazıcıya teşekkür ediyorum” dedi.

 

Bilecik Tofaş Clup Başkanı Metin Eryılmaz ise burada bir emek gösterilmiş ve bunu gelenek hale getirmeye çalıştıklarını belirterek, “Burada gösterilen hareketler tehlike arz eden hareketler, trafikte açık olan yerlerde yapmıyoruz, kendi grubumuzla beraber müsait yerlerde bu hareketleri yaparak gelenek hale getiriyoruz. Bu araçlar nostalji araçlar, modifiye yaparak piyasaya yeniden sunmak ve eskileri yaşatmaktır. Burada emeği geçen herkese teşekkür ediyor ve herkese kazasız belasız iyi sürüşler diliyorum temennisinde bulundu”.


bilecik_araba-6 bilecik_araba-7 bilecik_araba-8 bilecik_araba-9 bilecik_araba-10 bilecik_araba-11 bilecik_araba-12 bilecik_araba-13 bilecik_araba-14 bilecik_araba-15 bilecik_araba-16 bilecik_araba-1 bilecik_araba-2 bilecik_araba-3 bilecik_araba-4 bilecik_araba-5

 

Daha sonra gelen sürücülere hazırlanan ikramlar verilerek etkinlik sona erdi.

YERLİ OTOMOBİL SEVERLER BİR ARAYA GELDİ
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

2 Yorum

  1. çamur kralları sizi amacı olmayan bir grup

    Cevapla
  2. 19 Kasım 2016, 13:50

    çamurda kralsınız ama şehir içinde kral olmasanız iyi olacak gençler

    Cevapla
Bizi Takip Edin