YENİŞEHİR-BİLECİK YOLU TAM GAZ DEVAM EDİYOR

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Yılan hikayesine dönen, 2008 Yılından buyana yapılan tüm ihaleri Kamu İhale Kurumu’na (KİK) takılan ve son yapılan ihale ile yapım çalışmalarına başlanılan Yenişehir – Bilecik yolunda çalışmalar tam gaz 4 ayrı noktada devam ediyor.

yenisehir-bilecik-yolu-11

Yapılan tüm ihaleleri KİK’e takılan, Yenişehir ile Bilecik arasında yapılacak 30 kilometrelik yol için en son 2014 yılında yapılan ihaleye itiraz edilmesiyle çalışmalar yarım kalmış, hukuki sürecin tamamlanmasıyla çalışmalar yeniden başlamıştı.

 

Vatandaşların tabiriyle yılan hikayesine dönen yol çalışmalarına Yenişehir tarafından başlanmış ve tepkilere neden olmuştu.

 

Gelen tepkiler ile çalışmalara hız katılması amacıyla, Müteahhit firmanın şantiye kurma ve arazi ölçüm çalışmalarının ardından, Bilecik tarafından da yol çalışmaları başladı. Yol çalışması nedeniyle Bilecik – Gülümbe köyü arasında bulunan Adapazarı-Bilecik yolu ulaşıma kapanmış ve trafik akışı II. Organize Sanayi Bölgesi içinden verilmişti.

 

4 AYRI NOKTADA ÇALIŞMA YAPILIYOR

Yenişehir ve Bilecik tarafından yapılan yol çalışmaları, vatandaşların mağduriyetinin giderilmesi ve yol çalışmasına hız katmak amacıyla hızlandırılarak 4 ayrı noktada yapılmaya başlandı.

 

ELDEMİR’İN GAYRETLERİYLE

Öte yandan, 2008 Yılından buyana yapılan tüm ihaleleri KİK’e takılan ve son yapılan ihale ile yapım çalışmalarına başlanılan yolun çalışmalarına, Ak Parti Bilecik Milletvekili Halil Eldemir’in yoğun gayretleriyle de başlandığı belirtildi.


yenisehir-bilecik-yolu-13 yenisehir-bilecik-yolu-14 yenisehir-bilecik-yolu-1 yenisehir-bilecik-yolu-2 yenisehir-bilecik-yolu-3 yenisehir-bilecik-yolu-4 yenisehir-bilecik-yolu-5 yenisehir-bilecik-yolu-6 yenisehir-bilecik-yolu-7 yenisehir-bilecik-yolu-8 yenisehir-bilecik-yolu-9 yenisehir-bilecik-yolu-10 yenisehir-bilecik-yolu-11 yenisehir-bilecik-yolu-12

YENİŞEHİR-BİLECİK YOLU TAM GAZ DEVAM EDİYOR
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

1 Yorum

  1. bize bien seramik yolu lazım diğerleri önemli değil.

    Cevapla
Bizi Takip Edin