Yeniden Refah Partisi Merkez İlçe Kongresi Yapıldı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Yeniden Refah Partisi Bilecik teşkilatı Merkez İlçe Kongresini yaptı.

Konak Restaurant & Cafe’de yapılan kongre; divanın oluşturulması ile başladı. Divan Başkanlığına oy birliği ile Bilecik Merkez İlçe Başkanı Yusuf Altın seçildi.

Saygı Duruşu ve İstiklal Marşının okunmasının ve kongreyi yönetecek delegasyonun seçiminin ardından il başkanlığının bütçe ve faaliyet raporları okunarak ibraz edildi, adayın konuşmalarının ardından oy kullanımına geçildi.

Gerçekleştirilen kongreye Genel Merkez Kurucular Üyesi Bursa İl Başkanı Naim Öztürk, AK Parti İl Başkanı Fikret Karabıyık, CHP İl Başkanı Metin Yaşar, Büyük Birlik Partisi Bilecik İl Başkanı Murat Önal, Yeniden Refah Partisi Bilecik İl Başkanı Cafer Arslanboğa ve üyeler katıldı.

Gerçekleştirilen seçimde oy kullanan 29 delegenin 29 oyunu alan Yusuf Altın Bilecik’te Yeniden Refah Partisi Bilecik İlçe Başkanı seçildi.

Yusuf Altın’ın yönetimi aşağıdaki gibi oluştu:

 

Yeniden Refah Partisi Merkez İlçe Kongresi Yapıldı
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

4 Yorum

  1. Hep aynı seneryo boş işlerle ugrasıyorsunuz akp desteginizi hiç esirgemediniz sürünün sülükler böyle reziller çekin ızdırap

    Cevapla
    • İnsanların görüşüne saygı duymak zorundasınız, hakaret etmek haddinize değil kendinize gelin!

      Cevapla
  2. Çok iş yaptınız habire degişin yıllardır AKPye çalıştınız öyle mal mal oturursunuz hep

    Cevapla
    • Bu sol cenahın tek yapabildiği şey hakaret midir? Her kahvede oturan siyasetçiyim diye geçinir oldu. Siyaset öyle boş atıp tutmayla olmuyor. Altını doldurarak konuşun ve hakaret etmemeyi öğrenin. İnanın nezaket insanlara çok yakışacak.!

      Cevapla
Bizi Takip Edin