Yeniden Refah Partisi Gölpazarı İlçe Teşkilatı Kuruldu

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Yeniden Refah Partisi (YRP) Gölpazarı İlçe Teşkilatı kuruldu.

Yeniden Refah Partisi Bilecik İl Başkanı Cafer Arslanboğa ve genel başkanın onayıyla Yeniden Refah Partisi Gölpazarı ilçe başkanı kurucu Mehmet Gölcük göreve başladı.

Yeniden Refah Partisi Bilecik İl Teşkilat Başkanı İbrahim Dağlı Gölpazarı Hükümet Konağı önünde yaptığı basın açıklamasında yeniden refah için yola çıktıklarını, bu kervana herkesi beklediklerini belirtti.

“8 ilçeden 7 si teşkilatını tamamladı”

Yeniden Refah Partisi Bilecik İl Teşkilat Başkanı İbrahim Dağlı Gölpzarı Hükümet konağı önünde yaptığı basın açıklamasında; “Yeniden Refah Partimiz hızlı bir şekilde büyümeye devam ediyor. Partimiz tüm Türkiye de olduğu gibi ilimizde de teşkilatlanmaya devam ediyor. Bugün itibariyle Gölpazarı İlçe Teşkilatımız Yeniden Refah Partisi Genel Başkanımız Dr. Fatih Erbakan beyin görevlendirmesiyle kurucu ilçe başkanımız Mehmet Gölcük tarafından resmen kuruldu. Sayın ilçe başkanımız ve yönetim kuruluna başarılar dilerim. Önümüzdeki günlerde Yenipazar ilçe teşkilatımızıda kurarak ilimizin teşkilatlanmasını tamamlamış olacağız. İlimizde bulunan 8 ilçeden 7 si teşkilatını tamamladı. Bunun yanı sıra birçok mahalle ve köy temsilcileri ataması yapıldı. Artık Bilecik olarak biz hazırız. Diyoruzki BİLECİK İÇİN BİZ VARIZ. BİLECİK İÇİN YENİDEN REFAH, YENİDEN ERBAKAN VAR.” ifadelerine yer verdi.

Yeniden Refah Partisi Gölpazarı İlçe Teşkilatı Kuruldu
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin