Yeniden Refah Partisi Bilecik İlçe Başkanı Yusuf Altın’ın Mesajı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Tarih 30 Ağustos 1922…Büyük Türk-İslâm şâiri Mehmet Akif Ersoy’un ‘’Ben ezelden beridir hür yaşadım hür yaşarım. Hangi çılgın bana zincir vuracakmış şaşarım!’’ dizelerine mazhar olmuş  bir milletin zaferlerle dolu şanlı mazisine bir yenisini eklediği gündür.

Vatanımıza göz dikmiş hainler tarihin birçok sahnesinde hüsrâna uğramıştır.

1922’de de bu durum değişmemiş bizlere Sultan Alparslan’ın emaneti olan bu aziz vatanı korumak adına milletimiz yedi düvele karşı tarihte eşine benzerine az rastlanan birlik ve beraberlik sergileyerek yek vücut olmuş ve yine düşmana galebe çalmıştır. Çünkü bilmedikleri bir şey vardı ki; büyük  Sultan Alparslan 1071 Malazgirt zaferinden sonra ‘’Sizlere öyle bir vatan aldım ki ebediyyen sizin olacaktır.’’ sözüyle bu millet, maddi-mânevi bütünlüğüne kast edecek düşmanı Anadolu’nun bağrında boğacaktı.

Bu vesile ile buradan gerek Doğu Akdeniz’de en doğal hakkımız olan ülke menfaatlerimiz konusunda bize engel olmaya çalışan gerekse Ortadoğu’da cılız sesleriyle tehdit oluşturmaya ve akıllarınca bizi korkutmaya çalışan çapulcu terör örgütleri 30 Ağustos zaferimizi iyi okumalı ve bu milleti iyi tanımalıdır.Zira arkalarında olduklarını sandıkları yedi düvel 30 Ağustos 1922’de uğradığı ağır hezimetten kendilerini kurtaramamışken onları hiç kurtaramaz.

Azîz milletimizin zafer bayramını en kalbî duygular ile kutlarım.

YUSUF ALTIN

Yeniden Refah Partisi Bilecik İlçe Başkanı

Yeniden Refah Partisi Bilecik İlçe Başkanı Yusuf Altın’ın Mesajı
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin