YENİ HASTANE NE ZAMAN AÇILACAK?

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bilecik’te gündem yaratmaya devam eden BİLECİK ARENA, ilimizin  genç siyasetçilerinden AK Parti İl Başkanı Fikret Karabıyık’ı ağırlarken, programda gündeme dair açıklamalarda bulundu.


Programda Gazetecilerin sorularını cevaplayan Başkan Karabıyık, Haber228 sahibi Uğur Baklacı’nın; “Yeni Devlet Hastanesi ile ilgili ne durumda ve ne zaman açılacak?”  sorduğu soruya Karabıyık açıklık getirdi.

Uğur Baklacı’nın sorduğu; “Yeni Devlet Hastanesi olarak süreç nasıl işlendi, Ne zaman açılacak açıklanması planlanan tarih ne zaman, bundan sonraki süreçte ne olacak?” sorusuna cevap veren Başkan Karabıyık, açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

“KURBAN BAYRAMINDAN SONRA AÇILIYOR”

Hastanemizin geçici kabulü 30 haziran itibariyle doldu. Sayın Bakanımız Halil Eldemir sayın Milletvekilimiz Selim Yağcı bizzat takip ediyor. Hastanemiz içerisinde en az hastane yatırımı kadar yatırım yapılıyor ve nasipse bayramın hemen bitimine faaliyete sokacağız. Bununla birlikte çokta fazla istihdam sağlayacağız 250 tane sürekli işçi kadrosundan yaklaşık 250-270 civarında sağlık personeli kadrosu var bir seferliğine Bilecik’e 500’e yakın personel alındı bu da her nüfusun 4 kişi olduğunu düşünürsek ilin nüfusuna %1 katkı demek ben bu konuda sayın Halil beye de sayın vekilimize de teşekkür ediyorum.” ifadelerini kullandı.

Ne zaman açılır sorusu üzerine Karabıyık, “Kurban Bayramından sonra açılıyor ve biz geçen ziyaret ettik ve inanılmaz güzel bir hastane oluyor.” dedi.

“Cumhurbaşkanı açılışa katılacak mı?” sorusu üzerine ise verdiği cevapta;

CUMHURBAŞKANI AÇILIŞA KATILACAK MI?

“Bu pandemi süresinde toplu açılışların yapılması uygun bulunmuyor.

Çok gündeme gelmedi belki ama en önemlisi Onkoloji bölümü de olacak. Açıldığında bölümü atanacak ve hastanemize açılmasıyla beraber en önemli gündem maddesi olur diye düşünüyorum” ifadelerine yer verdi.

YENİ HASTANE NE ZAMAN AÇILACAK?
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

3 Yorum

  1. 12 Temmuz 2020, 10:19

    Reis yıllardır gelmiyor bileciğe :(

    Cevapla
  2. Sanki Hastaneyi akepe il başkanlığı yaptiriyo gibi açıklama yapılması çok yanlış

    Cevapla
  3. 19 Temmuz 2020, 21:50

    emeği geçenlere şükran ama bu hastanede bir anjiyo laboratuarı yok .kalp krizi geçirenler basit bir damar açma için bile komşu illere gidiyor.buraya anjiyo yeri şart.yoksa eksik kalır.

    Cevapla
Bizi Takip Edin