YENİ HASTANE 2019 SONUNDA TESLİM

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bilecik Milletvekili, İçişleri Komisyon Üyesi ve AK Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Selim Yağcı, Bilecik İl Genel Meclis Başkanı Osman Yılmaz, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Nail Öztürk, İl Sağlık Müdürü Uzm. Dr. Serkan Kadir Keskin ve beraberindeki heyet 250 Yataklı Bilecik Devlet Hastanesi şantiyesini teftiş etti.

69 bin 822 metre karelik bir alan üzerinde yükselen Bilecik Devlet Hastanesinde inşaatın geçici kabulünün Temmuz ayı sonrası gerçekleşmesi, kesin kabulden sonra 2019 yılı sonunda açılması planlanıyor.

 

İnşaat hakkında bilgi alan ve projenin planlarını inceleyen Selim Yağcı ” Hastanemizin hizmete girmesiyle Bilecik sağlık alanında yalnız kendisine yeten değil, bölgeye hizmet eden, iddialı bir merkez konumuna dönüşecek. Devlet Hastanesinin hizmete girmesiyle Bilecik’in gelecek vizyonun da sağlık önemli bir rol oynayacak.” dedi.

BİLECİK EKONOMİSİNE DEĞER KATACAK
Bilecik Milletvekili, İçişleri Komisyon Üyesi ve AK Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Selim Yağcı “Bilecik Devlet Hastanesi tam kapasite ile hizmete başladığında şehrin en büyük istihdam sağlayan kuruşlarından fazla istihdamı da beraberinde getirecek. Güvenlik personelinden temizlikçisine, hemşiresinden hasta kabul personeline varıncaya kadar yüzlerce çalışanıyla Bilecik ekonomisine değer katacak”

 

“Birileri konuşacak, biz iş yapamaya devam edeceğiz. 250 Yataklı Devlet Hastanemiz İnşallah Bilecik’imiz için hayırlı olur” diye konuştu.

 

BİLECİK SAĞLIKTA ÇAĞ ATLAYACAK
Mevcut Bilecik Devlet Hastanesi ile yapımı hızla devam eden 250 Yataklı Bilecik Devlet Hastanesini kıyaslayacak olursak sadece bina büyülüğü bugünkü binasının 3 katından daha büyük olacak. Hastane yatak kapasitesi 250’ye çıkarken, Helikopter pistine varana kadar sağlık alanında, şehrimizde pek çok ilk ile Bileciklilere hizmet verilmeye başlanacak.

 

Sadece 3. derece erişkin yoğun bakım ünitelerinin hizmete girecek olması bile yeni Bilecik Devlet Hastanesinin donanımındaki değişim ve gelişimi anlamak için yeterlidir. 3. derece erişkin yoğun bakım en ağır hasta gurubu olup, bu hastaların kabulü için hastanenin fiziki şartlarının uygunluğu kadar, bazı ileri teknoloji cihazların bulundurulması zorunludur.

 

Yeni Bilecik Devlet hastanesi sağladığı bu sağlık şartları ile Bilecik sağlık alanında yalnız kendisine yeten değil, bölgeye hizmet eden, iddialı bir merkez konumuna dönüşecek.

YENİ HASTANE 2019 SONUNDA TESLİM
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

15 Yorum

  1. Kalp hastaları başka şehirde ameliyat olmaktan kurtulacak mi sen onu söyle kroneryogunbakimi var mi sen onu söyle kalp krizi geçirince burda tedavi edilecek mi yoksa git en yakın şehre mi denilecek kalp krizi geçiren hastaya

    Cevapla
    • 16 Nisan 2019, 20:16

      Hayır olmayacak. Kalp krizi geçiren hastalar şehir hastanesi yunus emre veya fakülteye sevk olacak. Tabi oralarda yer varsa. Yoksa kütahya veya bursa. Allah razı olsun ama ambulansla gönderiyorlar ona da şükür.

      Cevapla
  2. Halil Beyin yaptığı başlattığı hastaneyi kendi bitirtmiş tamamlatmış gibi reklam yaptırmak ancak selime yakışır bir harekettir !!

    Cevapla
  3. Nüfus ve yerleşim kapasitesi göz önüne alındığında Bilecik Merkez ve Bozüyük arasında ortak bir hastane yapılmış olsaydı daha büyük ve daha donanımlı yapılabilir, aynı şekilde daha hızlı inşaatı tamamlanabilirdi. Biraz vizyon yahu…

    Cevapla
  4. sayın selim vekilim, inşallah bu yılın sonuna kadar bursa yolu da biter…

    Cevapla
    • Yaz var kış var bu acele niye Bursa yolu için çok ayıp valla

      Cevapla
      • hayırdır ercan bey başka haberlerdeki yorumlara atıfta mı bulunuyorsunuz??? açıkçası bursada işim yok benim, gidersem 40 yılda bir giderim. varsın gidenler düşünsün öyleyse. yıl olmuş 2020 ve hala köy yolundan bozma yol ile Türkiye’ nin 5. büyük iline bağlanıyor bilecik!!! yazık, çok yazık…

        Cevapla
  5. Merak edilen konu bu hastanenin hasta taşıyanı ayrı temizlik yapanı ayrı personelmi olacak acaba??
    Birde çarşıya uzak yapılıyor çalışanlara servis varmı acaba????? eski yerine yapılsaydı iyiydi

    Cevapla
  6. 2020 yılının sonunda demek istemiş herhalde …

    Cevapla
  7. Cevapla
  8. Bunun tamamlandığıni görmek icin bizim ömür yetmiycek artı eski hastanenin nesi vardı yazı var kişi var diye bir söz varsa bunun için geçerli değil kaç sene oldu ?

    Cevapla
  9. 4 Aralık 2019, 22:33

    Cocuk endokniroloji sart ayda 1 ya eakısehıre ya kutahyaya gidiyoruz sonuclar cıkmıyor 2gun pes pese gıdıyoruz olmazsa olmaz bu bolüm bilecige sart

    Cevapla
  10. 30 Mart 2020, 20:32

    Şahsen bunlar hikaye ben bu hastanenin tutulacağını zannetmiyorum,bilecik’in vekilleri başkanları muhabir önünde ve ya basın önün de show yaparlar kocaman bilecik’te eğlenecek gezilecek yer yok insanlarıda düşünerek bir tane sağlam -AVM,ALIŞVERIŞ MERKEZI,yapilsa sadece bilecik kendi kendine kalkındırır ama kimsenin memleketi düşündüğü yok göç almıyor göç veriyor daha çok buradan yetkililere sesleniyor neredesiniz duyun duyun boş yapmayın kameralarda AVM,ALIŞVERIŞ MERKEZI YAPILSIN BÜYÜK BİLECIK HALKI BAŞKA YERLERE GITMESIN BİLECİK KAZANSIN SİNAMA SALONU HER ŞEY OLSUN İÇİN DE MERKEZİN YETKİLİLERE DUYURULSUN …☹😏

    Cevapla
Bizi Takip Edin