YENİ FAKÜLTE BİNASI İÇİN ÇALIŞMALAR BAŞLADI

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Yeşilkent Mahallesi’nde eğitim veren Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi Bozüyük Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu ile Bozüyük Meslek Yüksek Okulu’na yapılması planlanan yeni bir fakülte binası için çalışmalar başladı.

Bozüyük’teki üniversitenin açılacak yeni bölümlerle büyümesi ve geliştirilmesi amacıyla Bozüyük Kaymakamı Hasan Yaman ve Başkan Fatih Bakıcı, Eczacıbaşı Grubunun katkılarıyla ilçeye kazandırılması planlanan fakülte binası için Eczacıbaşı Yapı Ürünleri Gurup Başkanı Ali Aköz ve Eczacıbaşı Yapı Ürünleri Gurup Başkan Yardımcısı Oğuzhan Gürsoy’u ziyaret etti.

 

Sıcak ve samimi bir ortamda gerçekleştirilen ziyarette ilçeye kazandırılmaya çalışılan fakülte binası hakkında ön görüşmeler yapılarak karşılıklı olarak fikir alış verişinde bulunuldu.

 

Ziyaretin ardından konu hakkında bilgilendirme yaparak yeni fakülte binasının müjdesini veren Belediye Başkanı Fatih Bakıcı “Ziyaretimizde Eczacıbaşı Grubunun katkılarıyla ilçemize kazandırmayı planladığımız fakülte binasının ön görüşmelerini tamamladık. İlçemiz inşallah bir fakülte binasına daha kavuşacak” dedi.

YENİ FAKÜLTE BİNASI İÇİN ÇALIŞMALAR BAŞLADI
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin