YENİ CİMNASTİK VE PİLATES SALONLARI FAALİYETE GİRDİ

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bozüyük Belediyesi tarafından sportif etkinlikler kapsamında alanında uzman  eğitmen Kübra Kurt eşliğinde yapılacak pilates seansları ve zihinsel arınma egzersizleri Uğur Mumcu Kültür Merkezi’nde başladı.

Cimnastik, pilates ve bedensel arınma egzersizleri olarak 3 farklı branşta verilecek olan kurslar, hafta sonu ve hafta içi grupları olmak üzere çeşitli yaş gruplarında devam edecek. Bu kapsamda Uğur Mumcu Kültür Merkezi içerisinde bulunan mevcut salonlar verilecek kursun niteliğine göre özel olarak dizayn edildi.

Gerekli her türlü donanımı ile spor yapmaya elverişli hale getirilen salonlar modern görünümleri ile kurslara başlayan öğrenciler tarafından da beğeni ile karşılanırken kursiyerler başta Belediye Başkanı Mehmet Talat Bakkalcıoğlu olmak üzere salonların hazırlanmasında emeği geçen herkese teşekkür ettiler.

Belirlenen programa dahilinde Cimnastik kursu Cumartesi ve Pazar günleri 10:00 – 17:30 saatleri arasında, zihinsel arınma ve pilates kursu ise Çarşamba, Perşembe ve Cuma günleri 11:30 ile 20:45 saatleri arasında Bozüyük Belediyesi Uğur Mumcu Kültür Merkezi’nde yapılacak.

YENİ CİMNASTİK VE PİLATES SALONLARI FAALİYETE GİRDİ
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin