Yeni Bir Yatırım Daha

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Osmaneli özellikle Osmaneli-Yenişehir-Bursa-Gemlik-Bandırma yüksek hızlı tren hattı yatırımının başlamasıyla birlikte ilçede sanayici ilgisi çok daha arttı.

Osmaneli Belediyesince, Osmaneli Organize Sanayi Alanı içine genişleme sahası olarak dahil edilecek olan sanayi parselleri lojistik ve yerleşim yeri açısından sanayiciler için çok değerli.

Cam ve cam işlemeciliği konusunda özellikle kadın işçileri istihdam edecek. Turizm açısından da çok değerli bir ürün olan cam işleme sanatı Osmaneli kadınlarının ellerinde daha anlam bulacak.

En doğru bilgiyi kaynağından güvenle yapabilirler diyeni Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin, yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi;

“Osmaneli Belediyesi Emlak Ofisi yatırımcılara her konuda destek olmaya devam ediyor. Yatırımcılar direk Belediye Emlak Ofisine müracaat ederek en doğru bilgiyi kaynağından alıp,yatırımlarını güvenle yapabilirler.

Bilecik Valimiz Bilal Şentürk, Milletvekilimiz Selim Yağcı,İl Başkanımız Fikret Karabıyık ve İlçe Başkanımız Şaban Güdem, İl Genel Meclis Üyemiz Alper Karadağ’a her konuda olduğu gibi sanayileşme yönünde destekleri için çok teşekkür ediyoruz.

İlçemizden yer almak isteyen büyük sanayi kuruluşlarının yanında küçük ve orta ölçekli yatırımcılar ilçemize yoğun ilgi gösteriyor. Osmaneli Belediyesi Sanayi Parsellerini zamanında oluşturmamızın değeri bugün geldiğimiz Osmaneli Belediyesi Sanayi Parselleri 2.500.000 m2 alanı Osmaneli Organize Sanayi Bölgemize devrederken yer alan, yer alacak olan ve yatırımlarını bu alanda tamamlamış olan şirketlerimiz de OSB teşviklerinden yararlanacaklar.Osmaneli’de yatırım yapan kazanır.Hızlı karar veremeyen altı ay sonra ben neyi kaçırdım diye pişman olur.Osmaneli de Gayrimenkul yatırımı, en büyük getirisi olan gayrimenkul yatırımı,bunu unutmayalım.”

Yeni Bir Yatırım Daha
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin