Yazar mustafa turan’dan ki̇tap desteği̇

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Yazar Mustafa Turan, çocukluğundan bu zamana kadar okuduğu, biriktirdiği ve evindeki oluşturduğu kütüphanesinde bulunan kitapları bağışladı.

Konuyla ilgili açıklama yapan İl Kültür Turizm Müdürü Serkan Bircan, “58. Kütüphane Haftası programları kapsamında Kültür ve Turizm Bakanlığımız ve Milli Eğitim Bakanlığımız ortaklığında imzalanan “Kütüphanesiz Okul Kalmasın” projesi kapsamında Bozüyük Kız İmam Hatip Lisesi’nin  kütüphanesi; Bilecikli Yazarımız sayın Mustafa Turan beyin çocukluğundan bu zamana kadar okuduğu, biriktirdiği ve evindeki oluşturduğu kütüphanesinde bulunan kitapların bağışı ve müdürlüğümüzün kitap desteği ile Hocamızın İsmini Yaşatarak oluşturulan Kütüphanemizi bugün Bozüyük Kaymakamımız sayın Adem Öztürk, İl Milli Eğitim Müdürü Mustafa Sami Akyol, Yazar Mustafa Turan, Müdür Yardımcımız Mehmet Kocabıçak, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürlerimiz katılımları ile gerçekleştirdik. Ayrıca açılışın ardından sayın hocamızın ‘Kitap” konulu konferansı ile imza töreninde öğrenciler ile buluştuk.

Kütüphanemizin hazırlanmasında emeği olan kıymetli yazar Mustafa Turan hocamıza, Bozüyük Kaymakamımıza, Milli Eğitim Müdürümüze, İl Müftüsü Ali Erhun hocamıza, kurum yetkililerimize, kütüphane yetkili ve personelimize, katılan öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.” ifadelerini kullandı.

               

Yazar mustafa turan’dan ki̇tap desteği̇
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin