YAŞAR TÜZÜN, ŞEHİT ÖMER HALİSDEMİR’İN KABRİNİ ZİYARET ETTİ

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Cumhuriyet Halk Partisi Yalova Milletvekili Muharrem İnce, Bilecik Milletvekili Yaşar Tüzün ve beraberindeki6 milletvekili Niğde’ye geldi.

 

Niğde’ye gelen Bilecik Milletvekili Yaşar Tüzün, Balıkesir Milletvekili Namık Havutça, Manisa Milletvekili Mazlum Nurlu, Bolu Milletvekili Tanju Özcan, Tekirdağ Milletvekili Emre Köprülü, Burdur Milletvekili Mehmet Göker, Çanakkale Milletvekili Bülent Öz, CHP Niğde İl Başkanlığı önünde bulunan partililerle buluştular.

 

Bilecik Milletvekili Yaşar Tüzün, Yalova Milletvekili Muharrem İnce ve beraberindekiler, il başkanlığı önündeki programın ardından 15 temmuz gecesi darbeci general Semih Terzi’yi öldürdükten sonra şehit düşen Astsubay Başçavuş Ömer Halisdemir’in Niğde’nin Bor ilçesindeki mezarını ziyaret etti. Halisdemir’in kabri başında dua eden heyet, ardından Niğde programına devam etti.

whatsapp-image-2016-10-21-at-14-27-01

YAŞAR TÜZÜN, ŞEHİT ÖMER HALİSDEMİR’İN KABRİNİ ZİYARET ETTİ
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

1 Yorum

  1. 22 Ekim 2016, 10:22

    Başta Bilecik Milletvekilimiz Yaşar Tüzün ve beraberindeki vekilleri bu duyarlı davranışlarından dolayı tebrik ediyorum. Şehidimizin kabrine gidip dualarını eksik etmemişler.Haber için de size teşekkürler

    Cevapla
Bizi Takip Edin