YAŞAR TÜZÜN, MAZBATASINI ALDI

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Cumhuriyet Halk Partisi 26. Dönem Bilecik Milletvekili Yaşar Tüzün, mazbatasını aldı.

DSC_0605

Mazbatasını Bilecik Cumhuriyet Başsavcısı Bekir Şahiner’in eşi Bilecik Adliyesi Hakimesi Arzu Özkan Şahiner ‘in elinden alan Tüzün, yanında bulunanlar tarafından alkışlandı.

 

 

DSC_0562

Yaşar Tüzün, “Sandığa katılan, oy vermeye giden, seçim günü emek harcayan bütün hemşehrilerime teşekkür ediyorum. Aynı zamanda Bilecik’imizde kampanya dönemimizde bütün siyasi partilerimizin birbirini kırmadan, üzmeden, hakaret etmeden, seviyeli bir şekilde seçim kampanyası gerçekleştirdikleri için bütün siyasi partilere ve onların adaylarına teşekkür ediyorum. Demokrasimizin en güzel tarafı bu. Demokrasimizi daha da sağlıklı bir şekilde yürütebilmemiz için elbette bir kuşun sağ kanadı, sol kanadı olacak ve o kuş uçacak. Bu kuşun ismi de kuşkusuz demokrasi kuşu. Diğer seçilen arkadaşım Halil Eldemir’i de tebrik ediyorum. Onunla 4 yıl süreyle parlamentoda görev yaptığımız süre içerisinde Bilecik’imiz ve Türkiye için yapılması gereken ne varsa bölgemiz, insanlarımız ve ülkemiz için yapılması gereken ne varsa yapmaya ve katkı vermeye hazırım” dedi.

DSC_0651

Tüzün, “7 Haziran’da takmış olduğum milletvekili rozetimi zaten çıkartmamıştım. Halkımız bunu tescillendirdi. Geçmişteki belediye başkanlığı seçimimde 2 turlu olmuştu, 2 turluya alışkın olduğumuz için Cumhuriyet Halk Partisi ailesine sonsuz teşekkür ediyorum, Bilecik halkına teşekkür ediyorum” dedi.

 

 

 

fotogaleri

YAŞAR TÜZÜN, MAZBATASINI ALDI
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin