YARIN GAZETESİ 50.YILINI KUTLADI

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İlimizde günlük yayın yapan YARIN Gazetesi 50. Yılını gerçekleştirdikleri programla kutladı.

12

1 Ekim 1966 Yılında yayın hayatına başlayan ve o tarihten bu yana günlük olarak yayın hayatını sürdüren YARIN Gazetesinin 50. Yaşı geçtiğimiz akşam düzenlenen bir etkinlikle kutlandı. Siyaset, Bürokrasi, Sivil Toplum Temsilcileri ile İş Dünyasını bir araya getiren gecede her kesimden katılımın olduğu kaydedildi. Gazetenin imtiyaz sahibi Mehmet Özgür ve eşi Sevim Özgür ile Gazetenin Yazı İşleri Müdürü Gamze Evrim Elmas ve Genel Yayın Yönetmeni Cafer Elmas’ın konukları kapıda karşılayarak kapıda uğurladıkları gecede renkli görüntüler de objektiflere yansıdı.

1-2

Düzenlenen kutlama etkinliğine Bilecik Valisi Süleyman Elban, Bilecik Milletvekili Yaşar Tüzün, 2.Jandarma Er Eğitim Tugay Komutanı Tuğgeneral Halis Zafer Koç, Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı, Şeyh Edebali Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İbrahim Taş, İl Jandarma Alay Komutanı J.Alb.Hacı Mehmet İnce, İl Emniyet Müdürü Ertuğrul Namal, Bozüyük Belediye Başkanı Fatih Bakıcı, Osmaneli Belediye Başkanı YMM Münür Şahin, Bayırköy Belediye Başkanı Mustafa Yaman, Söğüt Belediye Başkanı Halil Aydoğdu, Yenipazar Belediye Başkanı İlhan Özden, eski Bakan 20. ve 24. Dönem Milletvekili Bahattin Şeker, eski Milletvekili Tayfur Ün, AK Parti İl Başkanı Fikret Karabıyık, CHP Merkez İlçe Başkanı Gültekin Çalışkan, MHP İl Başkanı Mehmet Karuk, AK Parti, CHP ve MHP yönetim kurulları,daire müdürleri,sanayici ve iş adamları,sivil toplum kuruluşlarının temsilcilerinin yanı sıra gazetemiz başta olmak üzere Gündem 11 Gazetesi, Anadolu Ajansı, Belekoma Haber,Haber 228, editör ve muhabirleri ile çok sayıda davetli katıldı.

 

Şehitler için saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından, Kültür ve Turizm Bakanı Nabi Avcı, 1999 – 2003 yılları arasında Bilecik Valisi olan Ünal Ülkü, Bilecik eski valisi şuan Kütahya Valisi Ahmet Hamdi Nayır, AK Parti Bilecik Milletvekili Halil Eldemir, CHP Yalova Milletvekili Muharrem İnce kutlama mesajları okundu.

603

Gazetenin 50. Kuruluş yıldönümü nedeniyle hazırlanan Slayt gösterisini davetliler ve gazetenin imtiyaz sahibi Mehmet Özgür tarafından beğeniyle izlendi.

 

Gazetenin en eski abonelerine, protokol üyeleri tarafından plaket takdim edilirken; Yarın Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Gamze Evrim Elmas’ın gazete sahibi Mehmet Özgür’e gecenin anısına plaket takdim etmesi duygusal anla sebep oldu.

 

Etkinlik konuşmaların ve 50. Yıldönümü pastasının katılımcılar tarafından kesilmesi ile sona erdi.

1-2 4-1 6 11 12 13

YARIN GAZETESİ 50.YILINI KUTLADI
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin