YALÇIN AKDOĞAN: MUHALEFETTE İKTİDAR KORKUSU VAR!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bozüyük ziyaretinin ardından Bilecik’te Şeyh Edebali Türbesi, Bilecik Valiliği ve Bilecik Belediyesini ziyaret eden Başbakan Yardımcısı Yalçın Akdoğan son olarak Kültür ve Kongre Merkezi’nde muhtarlar ile bir araya geldi.

Kongre Merkezinde konuşmasını gerçekleştiren Akdoğan, Ak Parti’nin 13 yılda yaptığı ve yapmaya devam ettiği faaliyetlere değinirken Bilecik hakkındaki görüşlerini dile getirdi. Yenişehir yolunun takibinde olduklarını, yeni yapılacak hastane için de ihale sürecini beklediklerini belirtti.

KENTSEL DÖNÜŞÜM’E VATANDAŞLARIMIZIN ANLAYIŞ GÖSTERMESİ GEREKİYOR

konuşmalarına kentsel dönüşümün önemiyle devam eden Akdoğan, “Ben bilecik’te kültür ve turizmi çok önemli görüyorum, Bilecik’in doğa güzellikleri çok farklı, burada bir destinasyon noktası olması için, bir paket olarak ilçelerimizdeki değerler nelerdir, tarihi mekanlar, türbeler, doğal güzelliklerin bir paket halinde çıkartılması ve yeni bir takım düzenlemeler gerekmektedir. Burasının turizm açısından bir cazibe merkezi olması gerekiyor ve bunun için ne gerekiyorsa yapılması lazım. Kentsel dönüşüme vatandaşlarımızın anlayış göstermesi gerekiyor. Bu çok önemli bir konu” dedi.

DSC_0107

İNSAN HAYATI ÜZERİNDEN SİYASET YAPMAK EN BÜYÜK ALÇAKLIKTIR!

Devlet otoritesinin kalmadığı şeklinde algı oluşturmaya çalışıyorlar diyen Akdoğan, “kamplarında eğitim gören bir takım kişiler eş zamanlı olarak saldırıya geçince biz de devlet olarak operasyon sürecini başlattık. Birileri devlet seçim için bunları yapıyorlar gibi şeyler söylüyorlar. Biz Ak parti olarak birçok seçime girdik ve hepsinden başarıyla çıktık. Hiç böyle bir şeye tenezzül etmedik. İnsan hayatı üzerinden siyaset yapmak en büyük alçaklıktır. Bunlar milletin değer yargılarından nasibini almamış insanlardır” dedi.

DSC_0277

MUHALEFETTE İKTİDAR KORKUSU VAR

Son zamanlarda yaşanan her şeyi milletimiz gördü ve herkese notunu veriyor diyen Akdoğan, “Kimisi görüşmeleri bile kabul etmedi, kimisi bizimle iki satır kınama açıklaması bile yapmadı. Bunları milletimiz gayet iyi gördü, Sorumluluktan kaçan bir siyasetçi olmaz asıl siyasetçilik seçim ile seçilerek millete hizmet etmektir, Bunların iktidar korkusu var” dedi.

 

DSC_0343

DSC_0336

DSC_0277

DSC_0359

 

 

YALÇIN AKDOĞAN: MUHALEFETTE İKTİDAR KORKUSU VAR!
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin