YALÇIN AKDOĞAN: KURU LAFLA MİLLİYETÇİ OLUNMUYOR!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Seçim çalışmaları kapsamında Bilecik’e gelen Başbakan yardımcısı Yalçın Akdoğan programına Bozüyük’ten başladı.

Başbakan Yardımcısı Yalçın Akdoğan, Bozüyük Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan “Metristepe Kültür Merkezi”nin açılış törenine katıldı. Akdoğan, açılış töreni öncesinde ilk olarak seçim koordinasyon merkezini ziyaret etti.
Burada Belediye Başkanları ve partililerin katıldığı kalabalık bir grup tarafından karşılanan Başbakan Yardımcısı Yalçın Akdoğan daha sonra kültür merkezinin açılış programına katıldı. Açılışın ardından sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve muhtarlara hitaben bir konuşma yaptı. Akdoğan, genel siyaset ve Bilecik gündemi ile ilgili önemli açıklamalar yaptı.
DSC_0028
 KURU LAFLA MİLLİYETÇİ OLUNMUYOR
Yalçın Akdoğan konuşmasında, “Türkiye’nin büyümesinden güçlenmesinden rahatsız oluyorlar. Buna karşı kenetlenerek hep birlikte başarmaya ve güçlenmeye devam edeceğiz” dedi.
Akdoğan, Ankara da, İstanbul da yaşayan Bilecikli iş adamlarımız gelsinler baba ocağı, anayurdu olan yerlerde yatırım yapsınlar. El birliği ile devlet millet dayanışmasıyla Bilecik’i ayağa kaldıralım. Bozüyük aldı başını gidiyor. Bilecik’te son dönemde de kıpırdanma var. Tekrar o eski parlak günlerine yeniden dönecek. Belediye Başkanımız ve ilçe belediye başkanlarımızın samimi gayretlerini görüyoruz. Hep birlikte Bilecik’i ayağa kaldıralım cümlerlerini kullandı..
Dualar ile kurdela kesim merasiminin ardından Metristepe Kültür Merkezi konferans salonunda gerçekleştirilen toplantı da ilk olarak Bozüyük Belediye Başkanı Fatih Bakıcı tarafından bir konuşma yapıldı, Devamında Milletvekili Halil Eldemir söz alarak tesisin yapılmasında emeği geçen başta Belediye Başkanı Fatih Bakıcı ve ekibine teşekkür etti.  Vali Ahmet Hamdi Nayir’in selamlama konuşmasının ardından Başbakan Yardımcısı Yalçın Akdoğan tarafından Aşağıdaki videomuzdan’da izleyebileceğiniz bir konuşma yapıldı.
DSC_0107
BU SALDIRILAR AYNI ZAMANDA SEÇİME DÖNÜK PROVAKASYONDUR!
Akdoğan “Bugünler taziye günleri, acıyı paylaşma günleri. Acımızı paylaşacağız. Acılar, paylaştıkça azalır. Eğer bir saldırı bir ülkeye yapıldıysa, bir millete topyekun yapıldıysa ona karşı yapılması gereken, onu topyekun göğüslemektir. Millet olarak hep birlikte göğüslemektir. Bu acıyı paylaşmaktır. Bizler de elbette bu taziye günlerinde bu acıları paylaşacağız, paylaşıyoruz. Ama ondan sonra hayatın normal akışına dönmesi önemlidir. Terör örgütleri, hayatı esir almak isterler. Ülkelere yön vermek, rota çizmek isterler. Hayatı felç etmek isterler. İşte bu oyuna da gelmemek gerekir. Terör örgütlerinin ekmeğine yağ sürmemek için hayatı normalleştirmek, rutin akışına dönmek de önem taşır. Bu önümüzdeki süreçte de bunu yaşamalıyız” dedi.

Akdoğan, yapılan terör saldırılarının seçime yönelik bir provokasyon olduğunu da aktararak, “Bu saldırı aynı zamanda seçime dönük bir provokasyondur. Sandığa dönük provokasyondur. O zaman bizim siyasete güç vermemiz lazım” diye konuştu.

  ÖRGÜTÜN BÜTÜN STRATEJİLERİ ÇÖKTÜ?
  Örgütün neden bütün stratejilerinin çöktüğünü de anlatan Akdoğan, “Çünkü halk destek olmuyor, Halk görüyor. Ona zorla kim kepenk kapattıran kim, Zorla yolunu kim kesiyor, İş makinelerini yakıyorlar Halk bunları görüyor Yani yatırım yapmak uğraşan bir devlet var, bunu engellemeye çalışan örgüt var. Vatandaşlar bunu görüyor.” dedi.
Konuşmasının ardından meclis üyeleri, belediye başkanları ve muhtarlarla hatıra fotoğrafı çekinen Akdoğan Bilecik programına katılmak üzere Bilecik’e hareket etti.
DSC_0005
DSC_0022
DSC_0028
DSC_0058
DSC_0068
DSC_0072
DSC_0079
DSC_0087
DSC_0102
DSC_0104
DSC_0107
DSC_0135
DSC_0157
DSC_0175
DSC_0190
DSC_0194
YALÇIN AKDOĞAN: KURU LAFLA MİLLİYETÇİ OLUNMUYOR!
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin