VOLEYBOL TURNUVASINDA İLK HAFTANIN MAÇLARI TAMAMLANDI

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Voleybol Turnuvasında ilk hafta maçları sona erdi. Şenlik havası içerisinde geçen turnuva bir taraftan eski dostlukların pekişmesine vesile olurken bir taraftan da yeni dostlukların kurulmasını sağlıyor.


14 takımın mücadele ettiği turnuvada haftanın son maçında İlçe Jandarma Komutanlığı ile Bozüyük Belediyesi, ardından Dodurga Belediyesi ile Artema karşı karşıya geldi.

 

İlçe Jandarma Komutanlığı ile Bozüyük Belediyesi arasında oynanan ilk maçta Bozüyük Belediyesi 25-21, 25-17 ve 25-18 aldığı setlerle Jandarma Komutanlığını 3-0 mağlup etmeyi başardı. Ardından Artema 25-15, 25-11 ve 25-20’lik setlerle Dodurga Belediyesi’ni 3-0 mağlup etti.

 

Bu yıl 2. düzenlenen Kurumlar arası Voleybol Turnuvasının ilk haftasında oynanan maçların sonuçlarına göre; Artema – Tarım Kredi Kooperatifi 3-0, Bozüyük Belediyesi-Gençlik Hizmetleri Spor İlçe Müdürlüğü 3-0, Pazaryerliler Derneği-ETİ Gıda 3-0, Ticaret ve Sanayi Odası – BİEN Seramik 3-0, Milli Eğitim Müdürlüğü-Parkcam 3-1 ve Cihangazi Derneği- 45. Mühimmat Bölük Komutanlığı 3-1 oldu. Büyük bir heyecanın yaşandığı turnuva önümüzdeki hafta yapılacak maçlarla devam edecek.

VOLEYBOL TURNUVASINDA İLK HAFTANIN MAÇLARI TAMAMLANDI
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin