Vezirhan Belediye Başkanı Hüseyin Ocak sessizliğini bozdu!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Vezirhan Belediye Başkanı Hüseyin Ocak uzun bir aradan sonra sessizliğini bozdu.

Belediye önceki dönem Başkanı Yusuf Fidan ve Mehmet Duymuş ile mevcut Gölpazarı Belediye Başkan Yardımcısı Kemal Gergin’e ağır eleştirilerde bulunan başkan Ocak, geçtiğimiz gün gerçekleşen Kıl Çadır ile ilgili sosyal medyada yapılan paylaşımlara da cevap verdi.

“Başkan olmak istiyorsan büyüyeceksin”

Kemal Gergin için; “Başkan olmak istiyorsan büyüyeceksin Kemal kardeşim, sosyal medyada o açıklamaları yaparken Hayri başkanından izin aldın mı, kıl çadırın satışı ile ilgili de abi sen sat burayı demedin mi Kemal? O açıklamaları yaptın peki hiç utanmıyor musun sen? Beni düşürmeye gücün yetmez senin” ifadelerinde bulundu.

“Kardeşin kaçak kat çıktı”

Yusuf Fidan için de sert  sözler kullanan Hüseyin Ocak;” Belediye başkanı iken oturduğun yerden kalkmadın. Sen Belediye başkanı iken kardeşin İstasyon Mahallesinde kaçak kat çıktı, siz önce benden helallik alacaksınız, yeter artık düş milletin sırtından, siyasetin yenilmişleri, haftada bir Vezirhan’a iki Bakan gelirken sen ne yaptın, senin döneminde 65 Gayrimenkulü sen satmadın mı Yusuf’çum? dedi.

“Belinde silahla ihaleye geldi”

Mehmet Duymuş için ise sert ifadelere yer veren Başkan Ocak; “Belinde silahla ihaleye geldi, senin yaptığın yanlıştan dolayı 1 Milyon haciz geldi Belediye’ye, Belediye’yi 3,5 Milyon borçla aldım senden, 1 Milyon da şimdi geldi eder 4,5 Milyon. 500 İmza olmasına rağmen 2.Çimento fabrikasına neden izin verdin, bu fabrikayı neden kurdurdun? Bu kıl çadır kurulurken tecavüzlü kurulmuş, Zamanında Milli Emlak burayı satışa çıkardı, neden almadın, çadır çökmüştü, toparlamak için 7 ay uğraştık. Şirketin 50 Bin lirası ortada yok, SPK buraya 1 milyon 665 Bin lira fiyat belirledi, biz 3 milyon 100 lira’dan ihaleye çıkardık, alıcı ise 3 milyon 500 Milyon’a satın aldı. Belediye’yi kâra geçirdik, Dokuz Meclis üyelerimizin sekiz’i bu karara imza attılar, dolayısıyla Cumhur İttifakı olarak bu kararımızın sonuna kadar arkasındayız” dedi.

Bütünşehir yasasının TBMM’de olduğunu, yasalaştığı zaman Vezirhan’ın Mahalle olacağını ve bazı hizmetleri eksik alacağını belirten Belediye Başkanı Hüseyin Ocak, Kıl çadır ihalesinden elde edecekleri gelir ile Belde’nin eksikliklerini tamamlayacaklarını kaydetti.

Diğer yandan, “Abdesimizden şüphemiz yok ki, namazımızdan şüphemiz olsun” diyerek sözlerini tamamlayan Başkan Ocak, tek amacının Vezirhan’a ve Vezirhan halkına hizmet etmek olduğunu sözlerine ekledi.

Başkan Ocak’ın gündeme ilişkin yaptığı açıklamaları, İnternet sitemizden takip edebilirsiniz..

Vezirhan Belediye Başkanı Hüseyin Ocak sessizliğini bozdu!
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

20 Yorum

  1. 24 Ağustos 2021, 18:54

    Bende papaya soruyorum senin yusuf fidan için söylediklerini bildiğin halde neden iki dönem peşinde koştun hani abdetsinden şüphen yok namazından mı olsun diyosun ya sende buna cevap ver. O koltuk geçici daha 3 sene keyfini çıkart oranın

    Cevapla
  2. Mehmet duymuş desteklemese sen o başkanlıgı rüyanda görürdün anca

    Cevapla
    • Vezirhanı ve Vezirhan halkını o kadar çok düşünüyorduzda neden biriniz çiimento fabrikasının kurulmasına izin verdiniz birinizde halkın itirazına rağmen ikinci çimentonun kurulması için inat ettiniz.Halka zaten Vezirhanın havası diğer fabrikalardan dolayı kötü bizde size nefes alacak oksijen bırakmayacağız diye neden sormadınız niye.

      Cevapla
  3. 25 Ağustos 2021, 02:08

    Öncelikle şunu belirtmek istiyorum tesisin konum olarak satışında haklısın başkan. Önceki dönem belediye başkanının hatası sana dolayısıyla belediyeye mâl olmuş. Sadece garibime giden bundan önceki belediye başkanı yani yusuf fidanın peşinde abicim diye dolaşırken bu kin ve saygısızca söylem niye ? Beraber senelerce aynı masayı paylaştığın murat fidanın kaçak yapıda oturduğunu biliyordun da şimdi kuyruğuna basılınca mı sesin çıktı? İlk seçildiğin günlerde mehmet duymuşun yaptığı her olayı bilmene rağmen sesin çıkmadı ve seçimde seni desteklemesi için işine geldiğin gibi davrandın. Sosyal medyadan paylaşım yapmasaydı tüm bu yaptığı olayları sırf bir dönem daha aday olduğunda yanında kalsın diye açıklamayacak mıydın o da ayrı bir soru işareti.

    Cevapla
  4. hangi ittifak?
    sıkışınca ittifak diye tutturuyorsunuz.
    diğer partinin düşüncesine sahip olan memurlara kök skötürüyorsunuz ondan sonra ittifak var
    he he ittifak var il başkanıda duysun

    Cevapla
  5. çok küçülmüşşün çok. ufacık muhalefetin altında ezilmişsin. ben seni daha akıllı adam sanırdım.bu süreci yönetemedin hüseyin başkan. hee kendini cumhur ittikafı adayı sanıyorsanda o rüyadan biranönce uyan. dua et belediye kapansın yoksa aday olup kendini rezil etme

    Cevapla
    • Başkan mı küçüldü ne zamanki bir fırsat buluyorsunuz içinizdeki kini kusuyorsunuz sosyal medyayı her iki başkan ve yaverleri içlerindeini kusma platformu olarak kullanıyor.İknizde eski başkan olarak halka örnek olmalısınız ne hırsmış be,ne koltuk sevdasıymış be.

      Cevapla
      • Vezirhanın simgesiymiş çadır Vezirhanın simgesi tarihi Köprülü Mehmet Paşa Camii ve Kervansaraydır.Üç beş sene önce yapılan çadır değildir.Kervansarayıda saçma sapan bir restorasyon yapıp kendi kaderine bıraktınız.Devleti zarara uğrattınız.Eski haliyle kalsaydı dahai iyiydi.
        Hüseyin başkan tarihi eser satmadı.Çadırda mimar Sinan eseri değil çok şükür.

        Cevapla
  6. kayıkçı kavgasını bırakmak lazım.olan güzelim yere oldu.hüseyin bey eski başkanlarla uğraşacğına sudan sebeple sattığı yerin hesabını veremedi.herşeyi para olarak gören adamdan başkan olmaz zaten

    Cevapla
  7. Videonun bir kısmını izledim haklı olabilir ama üslup bence çok yanlış “çocuk, büyü biraz, yusufçuğum…” bu siyaset dili küçül yerde hoş değil!!! Birde anlayamadığım senelerce Yusuf Fidan ile beraberdin arkasındaydın, kardeşinin en yakınıydın ne oldu da bu zamana kadar susup sözdw gerçekleri şimdi açıkladın? Seçim zaferini Mehmet duymuş ile beraber kutladın, mehmet duymuş olmasaydı şu an o koltukta Kemal Gergin vardı onun hakkında konuşmak için peki bu kadar bekledin? Öküz öldü ortaklık bozuldu

    Cevapla
  8. menfaatler çakışınca nasılda birbitinize çamur atıyonuz yiyin ağalar yiyin tıksırana kadar yiyin

    Cevapla
  9. 25 Ağustos 2021, 21:02

    Senin yaverlerin duymuş için atsın tutsun olmadık şeyler söylesin sonra duymuş başkan saldırınca suçlu olsun. Vallahi iyi sabretti bence çaldı çırptı bilmem adam hizmetin hizmetini yaptı sen ne yaptın hüseyin başkan kaldırım taşından başka ne yaptın.

    Cevapla
  10. Öncelikle şunu söylemek istiyorum anlattıklarına katılıyorum vezirhanlı olarak senden tek şikayetim şu yasin i belediyeye artık sokmaman samimiyetim ile söylüyorum biz seni destekleyenleri geçtim beraber çalıştıgın personelin bile bundan şikayetçi görevi ne onun yahu bütün gün senin odanda ben sana oy verdim yasin e değil

    Cevapla
  11. İttifak aklına Kemal’in seni nazik bir şekilde uyardığında değil 112 Bakırköy’e gittiğinde gelecek.her alanda belediyemizi Bayırköy ile kıyaslayın spor sağlık eğitim heralanda fark atıyorlar senin ittifaktan beklediğine bak köylerde de taş döşüyorlar artık onu hizmet sanıyorsun

    Cevapla
  12. Başkan su kömür deposunda olan kiralık dükkanların imar ve izin belgelerini açıklada murat fidan üzülsün birde kervansaray caddesinde sokak üzerine yaptıgın binayı anlat birde yusfçugunun senin ve erkan erenin birer kat fazla yapasınız diye 5 kata çıkarılann imar durumunu anlat yusuf abinle neden iyidiniz anlat ondan sonra elif gibi olmanı görsün bu millet cevp yazabilecenmi.

    Cevapla
  13. Ocak sen bu koltuga 5 numara büyük geldin sen adam olsaydin Mehmet baskana bir tek laf etmezdin hele yusuf baskana asla 2014 secimlerinde abin aday oldu kazanamadi ama yusufcugunda kazanamadi kari gibi agladin yusufcugun kaybetti diye yav adama sormazlarmi abin kaybetmis abine aglamiyinda yusufcuguna niye bu kadar agliyorsun

    Cevapla
  14. Ne bu kadar dusmanlik anlamadim neyi paylasamiyonuz sen gecmisi birak gelecek icin ne yapacan onu soyle 2.5 senen gitti Mehmet başkan 2.5 senede tarih yazdi son 2.5 sene olmayan tarihi bi daha yazdi sen dua et Mehmet başkana o olmasaydi sen o koltugun tekerini goremezdin inşallah belediye kapanmaz bi daha aday cikta gör bakalım kimler duracak arkanda ama eski dostlarinla makrube partisi yaparsaniz yine baya oy alirsin

    Cevapla
Bizi Takip Edin