Vali Şentürk, esnaf ve vatandaşları uyardı!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Vali Bilal Şentürk, koronavirüs salgını ile mücadele denetimleri kapsamında çeşitli iş yerleri ve işletmelerde yapılan denetimlere katılarak esnaf ve vatandaşları uyardı.

Koranavirüs salgınıyla mücadele kapsamında, alınan tedbirler ve belirlenen kurallar konusunda esnaflarımızın ve vatandaşların bilinçlendirilmeleri maksadıyla İçişleri Bakanlığınca ülke genelinde başlatılan eş zamanlı denetimleri ilimiz ve ilçelerimizde de gerçekleştirildi.

“ izole olarak kalması gerekirken sokağa çıkan, hem yasal olarak suç işlemekte hem de büyük bir vebal altına girmektedir ”

Denetimler kapsamında esnaf ve vatandaşlara maske kullanımı, sosyal mesafe ve hijyen konusunda dikkatli olmaları konusunda uyarıda bulunan Vali Şentürk ”Koronavirüsle mücadelede istisnasız her vatandaşımızın dikkatine ve tedbirine ihtiyacımız var. Bu virüsün henüz tedavisi yok. Pandemiye karşı elimizdeki tek tedbir temizlik, maske, mesafe. Bunun yanında virüs taşıdığını bildiği halde evinde izole olarak kalması gerekirken sokağa çıkan, işine giden, diğer insanlarla bir araya gelen herkes hem yasal olarak suç işlemekte hem de büyük bir vebal altına girmektedir. Bu tedbirler vatandaşımızın günlük hayatını zora sokmak için değil, bu tedbirlerin amacı vatandaşlarımızın sağlığını korumak için alınmaktadır. Biz uyarmaya, denetim yapmaya devam edeceğiz.” ifadesinde bulundu.

Vali Şentürk, esnaf ve vatandaşları uyardı!
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

1 Yorum

  1. Sayın Valim bıktırdınız milletti artık cezalar bi keza yeter ya oturdugunuz yerden iş göremiyormusunuz millet gecim derdinde sizde show derdindesiniz

    Cevapla
Bizi Takip Edin