Vali Şentürk; “Bütçemizi doğru kullanırsak güzel hizmetler yapacağımıza inanıyorum”

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Vali Bilal Şentürk, İl Genel Meclisi toplantısına katıldı.

Vali Şentürk, İl Genel Meclisi Toplantı Salonu’nda İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Seda Bayrakçı, İl Genel Meclis Başkanı Osman Yılmaz ve üyelerinin katılımıyla gerçekleştirilen toplantıda, İl Özel idaresinin köylerde güzel işler çıkardığını, bundan sonra da ortak çözüm önerileriyle en doğru hizmeti, en doğru şekliyle vatandaşa hizmetleri ulaştıracaklarını söyledi.

Ortak paydada, güzel hizmetlere vesile olmak istediklerini ifade eden Vali Şentürk, ”Yeni sezonda ekiplerimizi sahaya sürerek, etkin ve verimli bir şekilde iş yapma prensibinden kopmamak durumundayız. Yürüteceğimiz çalışmalarda öncelikleri belirlemeliyiz. Bütçemizi doğru kullanırsak verimli ve güzel hizmetler yapacağımıza inanıyorum. Kritik ölçekli, üstesinden gelinemeyecek sorunlarımız yok. İl Özel İdaremiz güzel hizmetler üretiyor. Her köyümüzde İl Özel İdaremizin bir hizmeti var, olmaya da devam edecek. İhtiyaçları doğru değerlendirmek önemli. Köylerimizin nüfusunun büyük bir çoğunluğu ilçe veya kentlerde. Gurbette olan vatandaşlarımızın köyleriyle olan bağlarını diri tutmak istiyoruz.” dedi.

Kontrollü normalleşme döneminde koronavirüsle mücadelede il genel meclisi üyelerinin de birer denetçi olduğunu belirten Vali Şentürk, vatandaşların maske, mesafe ve hijyen kurallarına uymaları konusunda duyarlı olmalarını istedi.

İl Genel Meclisi Başkanı Yılmaz ve üyeleri, Vali Şentürk’e güzel temennilerinden dolayı teşekkür etti.

Vali Şentürk; “Bütçemizi doğru kullanırsak güzel hizmetler yapacağımıza inanıyorum”
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin