Vali Şentürk Bilecik Halkına Seslendi!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bilecik Valisi Bilal Şentürk, Bilecik il ve ilçelerinde vaka sayılarının son haftalarda hızla artış göstermesinden dolayı sosyal medya hesabından vatandaşlara seslendi.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, 13-19 Mart haftasında illere göre 100 bin kişiye düşen Kovid-19 vaka sayısının güncel haritasını paylaştı. Buna göre vaka sayısı her 100 bin kişide Bilecik’te 81,38’ten 114,30’a yükseldi.

Bilecik’in haftalık vaka sayısı her hafta artarken ilk hafta 65,36 olan vaka sayısı ikinsi hafta 81,38 son olarak da bu hafta 114,30 oldu.

Vali Bilal Şentürk yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi;

“Kıymetli Bilecikli hemşehrilerimiz,

İki defa tedbirlerle kontrol altına aldığımız coronavirüs vakaları tekrar yükselişe geçti. Kontrollü normal sürecini yeniden kapanma sürecine dönüştürmeyelim. Eş-dost, aile, akraba ziyaretleri, ev ziyaretleri, Çevre illere veya bu illerden ziyaretler, Parklarda bir araya gelmeler, öne çıkan bulaşı nedenleri olarak görülmekte olup, her ortamda, gerdan tedbiri elden bırakamayız. maske mesafe temizlik hususunda hepimiz tedbirli olmak durumundayız.”

Vali Şentürk Bilecik Halkına Seslendi!
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

3 Yorum

  1. Kongre olunca neden yorum yapmadınız şimdi konusoyorsunuz

    Cevapla
  2. 23 Mart 2021, 11:43

    Korona vakalarının artmasının en büyük nedeni okulların açılmasıdır. Kim ne derse desin dikkat edin okullar açılınca vakalar hızla artmaya başladı. Okullarıbir gezin hiç bir önlem yok…

    Cevapla
  3. 24 Mart 2021, 01:26

    seslenmek yerine tedbirler alın bir zahmet

    Cevapla
Bizi Takip Edin