Vali Nayir’dan Kur’an Kurslarına Ziyaret

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Vali Ahmet Hamdi Nayir, merkez ve beldelerde faaliyet gösteren “4-6 yaş grubu çocuklar” ile bayanlara yönelik Kur’an kurslarını ziyaret etti.


Vali Nayir, İl Müftüsü Necati Akkuş ve Müftü Yardımcısı Ahmet Tokgöz ile birlikte merkez Osmanlı Camii Kur’an kursunu ziyaret ederek, bayan kursiyerlerle sohbetinin ardından Eğitim Merkezi’nde devam eden din görevlileri eğitimini de ziyaret etti.
Daha sonra İl Müftülüğü tarafından Bayırköy Beldesinde Belediye Başkanı Mustafa Yaman ve vatandaşların katılımıyla “4-6 yaş grubu” Kur’an kursunun açılışını gerçekleştiren Vali Nayir, “Ağaç yaş iken eğilir” atasözünü hatırlatarak, “Çocuklarımız, daha erken yaşta bilgilere kavuşmuş olacaklar” dedi.

Osmanlı Camiinde iki sınıfta, Vezirhan Beldesinde iki sınıfta ve Bayırköy Beldesinde bir sınıfta eğitim gören bayan kursiyerleri ziyaret edip sohbet eden Vali Nayir, İlim öğrenmenin her Müslümana farz olduğunu belirterek en faydalı işi yaptıklarını belirtip kursiyerleri tebrik ederek, “Öğrenmenin yaşı yok, bu kurslarda en gerekli bilgileri öğrenip, yeni dostluklar ediniyorsunuz. Bu sınıfların oluşturulması önemli ama bu faaliyetlerin asıl kahramanları sizlersiniz. Bu kurslar kursiyerlerle değer kazanıyor. Sizlere bu fırsatı veren eşlerinize, ailelerinize de teşekkür etmek lazımdır” diye konuştu.

Vali Nayir, açılışın ardından çocuklarla yakından ilgilenerek, çikolata dağıttı.




Vali Nayir’dan Kur’an Kurslarına Ziyaret
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin