VALİ NAYİR’DAN GAZİ KALKAN’A ZİYARET

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Vali Ahmet Hamdi Nayir ve beraberindekiler, teröristlerle girdiği çatışmada yaralanan Uzman Çavuş Selçuk Kalkan’ı, ziyaret etti.

MUH_7194
Vali Nayir, 1 Ekimde Mardin’in Nusaybin ilçesi Bagok dağında teröristlerle çıkan çatışmada çeşitli yerlerinden yaralanan ve Gülhane Askeri Tıp Akademisinde (GATA) tedavisinin ardından taburcu olan uzman jandarma onbaşı Kalkan’ı, Pazaryeri ilçesine bağlı Karadede köyündeki evinde, 2. Jandarma Eğitim Tugay Komutanı Tuğgeneral Halis Zafer Koç, Kaymakam İbrahim Özdel, Belediye Başkanı Muzaffer Yalçın, İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Alper Sır ve İl Emniyet Müdürü Ali Ekber Bektaş ile birlikte ziyaret ederek, geçmiş olsun dileğinde bulundu.

MUH_7191

Kalkan ile bir süre sohbet eden ve sağlık durumu hakkında bilgi alan Vali Nayir, yıllardır terör örgütüyle mücadele edildiğini anımsatarak, “Huzurun olması içinde güvenlik güçlerimiz canı pahasına mücadeleyi veriyor. Fedakarlıkların en büyüğü vatan uğrunda can vermek ve gazi olmaktır. Ülkemizin birliğini ve bütünlüğünü, huzurumuzu ve kardeşliğimizi bozmak isteyenler emellerine asla ulaşamayacak. Şehitlerimize Allah’tan rahmet, yaralanan güvenlik güçlerimize acil şifalar diliyorum” dedi.

MUH_7184

Gazi Kalkan da terör örgütüyle yaşanan çatışmayı anlatarak, ziyaretlerinden dolayı Vali Nayir’e, Tuğgeneral Koç’a, İl Emniyet Müdürü Bektaş’a ve beraberindekilere teşekkür etti.

MUH_7199

Ayrıca Köy Muhtarlığı ve Kalkan ailesi tarafından, köy camisinde şehit ve gaziler için mevlit okutuldu.

VALİ NAYİR’DAN GAZİ KALKAN’A ZİYARET
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin