Vali Kızılkaya’dan Osmaneli’ne ziyaret

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Vali Dr. Kemal Kızılkaya, Osmaneli ilçesinde bir dizi ziyarette bulundu.

Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi Osmaneli Meslek Yüksekokulu Aşçılık Bölümü olarak hizmet veren, Osmaneli Belediyesi Osmanlı Yemekleri Araştırma ve Geliştirme Merkezi’nde incelemelerde bulunan Vali Dr. Kızılkaya ardından Osmaneli Muhtarlar Derneğine uğrayarak Dernek Başkanı Kasım Balcı ve dernek üyeleriyle bir süre sohbet etti.

Geçtiğimiz günlerde makamında ağırladığı, Diyarbakır İli Hani ilçesinde 1992 yılında şehit olan Kemal Ay’ın annesi Şükriye Ay’ın evine, iade-i ziyarette bulunan Vali Dr. Kemal Kızılkaya, arsından eski Ticaret Lisesi’si binasını beraberindeki heyetle birlikte inceledi.

Buradan Osmaneli Meslek Yüksekokulu’na geçen Vali Dr. Kızılkaya, Yüksekokul Müdürü Ahmet Fevzi Savaş’tan kurum hakkında bilgi aldı.

Osmaneli’ndeki programına fabrika ziyaretleriyle devam eden Vali Dr. Kemal Kızılkaya, ilçede faaliyet gösteren Akar Kırtasiye Fabrikası ve Ayde Alüminyum Fabrikası’na giderek üretimleri hakkında yetkililerle görüştü.

Vali Dr. Kızılkaya, son olarak Çerkeşli Göletindeki yapımı biten tesiste, Osmaneli Kaymakamı Yüksel Ünal, İl Genel Meclisi Başkanı Osman Yılmaz ve Osmaneli Belediye Başkanı Münir Şahin ile birlikte Osmanelili Muhtarların taleplerini dinledi.

Vali Kızılkaya’dan Osmaneli’ne ziyaret
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin