Vali Kızılkaya, Vatandaşlarla zeytin topladı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Vali Dr. Kemal Kızılkaya, Bayırköy Beldesi Belediye Başkanı Mustafa Yaman’ı ve zeytiniyle meşhur Sarmaşık köyünü ziyaret ederek, zeytin hasadına katıldı.

Bayırköy Belediye Başkanlık makamında yetkililerden birifing alan Vali Dr. Kızılkaya, ziyareti sonrasında Belediye Başkanı Mustafa Yaman, Belediye Meclis Üyeleri, İl Genel Meclisi Başkanı Osman Yılmaz ve İl Genel Meclisi üyeleriyle Bayırköy Pinerlik mevkiinde zeytin hasadına katıldı.

İl Tarım ve Orman Müdürü Necmettin Yoldaş’tan bölge hakkında bilgi alan ve  zeytincilikle uğraşan köylülerin sorunlarını dinleyen Vali Dr. Kızılkaya, sonra vatandaşlarla birlikte zeytin topladı.

Vali Dr. Kemal Kızılkaya, bölgedeki incelemelerinin ardından Bayırköy Beldesi’ne bağlı Sarmaşık Köyü’nü ziyaret ederek köy halkıyla bir araya geldi. Köy muhtarı Kadir Kayadelen ve  Sarmaşıklılar Kültür Yardımlaşma Dayanışma ve Kalkındırma Derneği Başkanı Zeki Kayadelen’den köy hakkında bilgi aldıktan sonra açıklamalarda bulunan Vali Kızılkaya, “Burada sizlerle birlikte olmaktan dolayı büyük mutluluk duyuyorum. Gerek muhtarımız gerekse Dernek Başkanımızın taleplerini not aldık. Bundan sonraki süreçte Valilik Makamı olarak sorunlarınızın takipçisi olacağız ve üzerimize düşen neyse onu yapacağız.” dedi.

Başkan Kayadelen ise yapılan ziyarete ilişkin yaptığı açıklamada, “Bilecik Valimiz sayın Dr. Kemal Kızılkaya zeytiniyle meşhur Sarmaşık köyümüzü ve zeytin bahçelerimizi ziyaret ettiler. Ziyaretlerinde zeytin üretimi hakkında bilgi alan Bilecik valimiz, hasadı yapan komşularımıza kolaylıklar içinde hasatın bol ve bereketli olmasını dilediler. Ziyaretleri ve ilgileri için şahsım ve köy halkımız adına teşekkürlerimi sunuyorum. Rabbim bizlere Devletimize ve Milletimize hayırlı hizmetlerde bulunmayı nasip etsin inşallah.” ifadelerine yer verdi.

Diğer yandan, Vali Dr. Kızılkaya, programı esnasında köydeki Şehitlik Anıtına da ziyarette bulunarak dua etti.

Vali Kızılkaya, Vatandaşlarla zeytin topladı
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin