Vali Dr. Kemal Kızılkaya talimat verdi sorun çözüldü

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bilecik’te Dursun Fakıh ve Abdullah Mihalgazi türbelerinin bulunduğu konumları gösteren yön tabelalarının yol bakım onarım çalışmalarında yerlerinden çıkartılması ve aylardır takılmaması haberimizin ardından Bilecik Valisi Dr. Kemal Kızılkaya Karayolları şube şefliğine talimat verdi ve sorun çözüme kavuştu. Bilecik’ten Söğüt ilçesine giden karayolunun 18’inci kilometresindeki yol ayrımında bulunan tabelalar, terk edilmiş bir halde bekliyordu. Yol kenarında bir ağaca dayatılan tabelalar aylardır yeniden dikilmeyi beklerken, Bilecik tarafından gelen ve bölgeyi bilmeyen araç sürücüleri ise türbelere ulaşmakta zorluk çekiyorlardı.

VALİ KIZILKAYA EL ATTI SORUN ÇÖZÜLDÜ

Haberlerin ardından Vali Dr. Kemal Kızılkaya, Karayolları Bilecik Şube Şefliğine talimat verdi ve yön tabelaları sabitlendi. Konuyla ilgili, Bilecik Valiliğinden yapılan açıklamada ise, “Habere konu olan Dursun Fakıh ve Abdullah Mihalgazi’nin türbelerinin bulunduğu yerleri gösteren ve yol bakım-onarım çalışmalarında yerlerinden çıkartılan karayolu yön tabelaları hakkında, Sayın Valimizin talimatı üzerine, Bilecik Karayolları Şube Şefliği tarafından, levha ve işaretlemeler yerlerine sabitlenmiş olup sürücüler ve İlimize gelen ziyaretçiler için gerekli olan yönlendirmenin sağlıklı bir şekilde gerçekleştirilmesi sağlanmıştır. Saygılarımızla Bilecik Valiliği” açıklamalarına yer verildi.

   

İLGİLİ HABERLER:

Vali Dr. Kemal Kızılkaya talimat verdi sorun çözüldü
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

4 Yorum

  1. O ilçenin sınırları osmanli sevdalisiydi onlar goremedimi atalarına sahip ciksmadimi

    Cevapla
  2. Bu ilde vali talimat vermeden çalışan yok mu? Kurumlar yatıyor.

    Cevapla
  3. 8 Aralık 2021, 08:37

    Sayın vali; 4 ayda bitirilmesi planlanıp 13 ayda hala tamamlanamayan çevre yolu köprü inşaatı ile ilgili de talimatlarınızı bekliyoruz.

    Cevapla
  4. adam geldiğinden beri talimat vermeden işler çözülmüyor onca şube müdürü vs ne iş yapıyorsunuz siz illa bu adam size basit bir tabelayı yerine yerleştirin diye talimat mı verecek ?

    Cevapla
Bizi Takip Edin