Üzeyir Yıldırım Belediye Başkan Aday Adaylığı Başvurusunu Yaptı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Üzeyir Yıldırım,  AK Parti’den Bilecik Belediye Başkanlığı Aday Adaylığı Başvurusunda Bulundu.

Basın toplantısına AK Parti Bilecik İl Başkanı Fikret Karabıyık, Merkez İlçe Başkanı Nail Öztürk, Kadın Kolları Başkanı Ümran Karayiğit, Gençlik Kolları Başkanı  Onur Karaman ve partililer katıldı.

 

AK Parti Bilecik İl Başkanlığı toplantı salonunda gerçekleşen basın toplantısında Üzeyir Yıldırım 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçiminde Bilecik Belediye Başkanlığı aday adaylığını başvuru dosyasını İl Başkanı Fikret Karabıyık’a teslim ederek duyurdu.

 

 

Siyasete AK Partiyi Bilecik’te kurarak başladığını ifadeden Üzeyir Yıldırım; “Daha sonra Ankara’da yaşamaya başladım. Ama Bilecik’ten bağımızı hiç koparmadık. Siyasete AK Partiden başladım. Bir dava hareketi olarak gördüm. Her zaman yanınızda oldum. Sayın Cumhurbaşkanımızla 1 Kasım 2001 saat 8.35’te görüştüğümüzde siyasete devam etmeyeceğim demiştim. Bana ‘olmaz Bilecik’i maddi ve manevi sana emanet ediyorum’ dedi. Bugün ben burada var isim Cumhurbaşkanımıza verdiğim sözden dolayıdır. AK Partimiz olduğu sürece maddi ve manevi yanınızda olacağım.

 

Bir yıla yakındır Ankara İŞKUR’da bir görevim var. 100 Bin’e yakın kişiyi iş sahibi yaptık. En son bin kişi şehir hastanelerine yerleştirdik. Bize fırsat verildiğimde farklı bir belediyecilik yapacağız. Bilecik’in bundan sonra sosyal ve kültürel belediyeciliğe ihtiyacı var. Kadınlarımızı ve engellilerimizi iş hayatına kazandırmamız lazım. Ve bu insanlara sosyal ortam hazırlamamız lazım. Bu belediyenin işidir. Bunları yaparken de hükümet bütçesinden para da alamayacağız. Avrupa Birliği Fonlarını kullanarak yapacağız. Yıllarca bu alanda çalışmış bir ekibimiz var.
Benim farklılığım şu; ben 35 yıldır Ankara’dayım. Ankara ile Bilecik’i harmanlıyorum. Büyükşehrin imkanları var küçük şehrin ihtiyaçları var. Bu ihtiyaçları da çok iyi biliyoruz. AK Parti olarak Bilecik Belediyesine 4. Dönemde de kazanacağız.

Üzeyir Yıldırım Kimdir?
1965 Gölpazarı doğumlu olan Üzeyir Yıldırım Ankara İlahiyat Fakültesi mezunu.
AK Parti’nin kuruluşunda yer alan isimlerden olan Yıldırım, 2002 genel seçimlerinde Bilecik Milletvekili adayı oldu.
En son Ankara İŞKUR İL Müdürlüğü görevinde bulunan Üzeyir Yıldırım aynı zamanda eğitimci kökenli.

Üzeyir Yıldırım Belediye Başkan Aday Adaylığı Başvurusunu Yaptı
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

3 Yorum

  1. Ankara Bilecik Köprüsü kurabilecek samimi ve liyakatlı Başkan.

    Cevapla
  2. yakışır bileciğimee hayırlısı olsunn

    Cevapla
  3. fikret başkan bilecik gençliği olarak seni başkan istiyoruz

    Cevapla
Bizi Takip Edin