Üstün çiftinden Bilecik’e yeni bir renk: Tarz-ı Hayal Butik açıldı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İlimizin önde gelen kafe işletmecisi Tarzı Hayal’in sahibi Engin Üstün’ün eşi Dilara Üstün Tarz-ı Hayal Butik ile Bilecik’e farklı bir konsept kattı.

Uzun yıllardır Bilecik’te kafe işletmeciliği noktasında vatandaşlara hizmet veren Tarz-ı Hayal faklı alanlarda ismini duyurmaya başladı.

Tarz-ı Hayal Kafe’nin sahibi Engin Üstün’ün eşi Dilara Üstün Tarz-ı Hayal Butik ile ilimizde yeni bir girişimcilik modeli ortaya koydu.

İstiklal Mahallesi Saraç Sokak üzerinde faaliyete başlayan Tarz-ı Hayal Butik duaların edilmesi sonrası kurdele kesim töreni ile müşterilerinin hizmetine açıldı.

Birçok vatandaşın katılım sağladığı açılışta Tarz-ı Hayal Butik’in kurdelesini Engin-Dilara Üstün çifti kesti. Açılış sonrası katılımcılar Tarz-ı Hayal Butik’i gezerek genç çifte bol kazançlar dilediler.

Üstün çiftinden Bilecik’e yeni bir renk: Tarz-ı Hayal Butik açıldı
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

2 Yorum

  1. Allahım bu nasıl bişey önüne gelen butik açıyor neye göre açıyor bilinmiyor sonra 2 ay da kapatıyorlar masrafa yazık emege yazık ne var butikte çok mu para kazanıyorlar anlşılır gibi deil. KOSGEP ten bedava kredi almak için yapılan bir sahte işler paraya ihtiyaç olan esnafa vermezler böyle işlere para verirler YAZIK…

    Cevapla
  2. 3 Nisan 2022, 20:25

    Sana ne yaptığın çok ayıp ben sahiplerini tanımıyorum ama bu mübarek günde kalp kırarak kul hakkına giriyorsunuz hayırlı olsun demek düşer bize

    Cevapla
Bizi Takip Edin