ÜRGEN PAŞA ŞELALESİ YENİDEN HAYAT BULDU

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Ürgen Paşa Şelalesi, Bilecik Belediyesi tarafından, Devlet Hastanesi önünde yapılacak olan Hanımeli Osmanlı Sokağı yanında yeniden hayat buldu.

Yaklaşık yarım asır önce Sakarya Nehri’ne resmi aracı ile uçan Vali Muammer Ürgen anısına dönemin Belediye Başkanı Necati Önen tarafından yaptırılan şelale, Bilecik Belediyesi tarafından yeniden canlandırıldı.

 

Bilecik Belediyesi tarafından gerçekleştirilecek olan ve ilimizin yöresel tatlarını, gelenek ve göreneklerini yansıtan aynı zamanda Bilecik bezinden imal edilen elbiselerin, nakışların, el işleri yanı sıra ilimize özgü ürünlerin satışının yapılacağı Hanımeli Osmanlı Sokağı projesi ile birlikte Ürgen Paşa Şelalesi de hayat bulmuş oldu.

 

İlimizdeki kadınlarımızın el emeği göz nuru eserleri ile birlikte ilimiz lezzetlerinin satışının yapılarak aynı zamanda turizm ve tanıtım faaliyetlerine büyük katkı sağlayacak olan Hanımeli Osmanlı Sokağı projesi ile birlikte hayat bulan yeni şelale, gece ve gündüz görüntüsü ile gözlere hitap ediyor.

 

Kısa bir süre sonra her yönüyle tamamlanması planlanan Hanımeli Osmanlı Sokağı, hemşehrilerimiz ve ilimizi ziyaret eden insanlarımız için yeni fotoğraf karelerinin alındığı cazibe merkezlerinden biri haline gelecek.

ÜRGEN PAŞA ŞELALESİ YENİDEN HAYAT BULDU
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

3 Yorum

  1. 13 Ekim 2017, 16:09

    Ahtevefa bulmuş şehir görüntüsü ile sağlık, turizm tatlarla iç içe BİLECİK

    Cevapla
  2. 13 Ekim 2017, 16:12

    Turizm için her şey feda, taşlar ve şelale ile insanların ağız tadı ölçülüp, gönülleri fethedilecek, Osmanlı hatırası canlandırılıp Bilecik ERTUĞRUL olacak.

    Cevapla
  3. Güzel bir çalışma ama sular yola doğru akıyor.

    Cevapla
Bizi Takip Edin