ÜNİVERSİTEMİZE YENİ DOKTORA PROGRAMI AÇILIYOR

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü İşletme Anabilim Dalı Doktora Programı Açıldı
bilecik haberleri

İşletme Anabilim Dalı Doktora Programı İlk Öğrencilerini 2016-2017 Eğitim-Öğretim Yılında Kabul Edecek

Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü bugüne kadar 9 Anabilim Dalında yürütülen 14 Yüksek Lisans programında 856 ve 3 Doktora programında 23 öğrencisi ile lisansüstü düzeyde eğitim çalışmalarına devam etmekteydi.

Enstitümüz İşletme Anabilim Dalı Doktora Programı’nın açılması Yüksek Öğretim Kurulu Başkanlığı tarafından uygun görüldü. Program ilk öğrencilerini 2016-2017 Eğitim-Öğretim Yılı’nda kabul etmeye başlayacak.

Konuyla ilgili açıklama yapan Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Müdürü Doç Dr. Oktay Selim Karaca, “Tarih, Coğrafya ve İktisat Ana Bilim Dallarındaki doktora programlarına ilaveten İşletme Ana Bilim Dalı’nda da doktora programının açılmış olması, Üniversitemiz, Bilecik ve ülkemiz için daha güçlü ve birikimli akademik kadroların yetişmesi yolunda önemli bir adım olacaktır” diye konuştu.

Doç. Dr. Karaca, hedeflerinin, enstitü bünyesinde lisansüstü eğitim-öğretim veren ana bilim dallarının tamamının akademik öğretimin en son merhalesi olan doktora programlarını açmaları olduğunu belirterek bu süreçte çaba sarf eden başta İşletme Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. İsa İpçioğlu olmak üzere tüm akademik ve idari personele teşekkür etti.

ÜNİVERSİTEMİZE YENİ DOKTORA PROGRAMI AÇILIYOR
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin