ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİLERİ TEKNOFEST

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Şeyh Edebali Üniversitesi Yönetim Bilişim Sistemleri Bölümü öğrencileri hazırladıkları projeleriyle, TEKNOFEST 2022’de yarışacaklar. Yönetim Bilişim Sistemleri Bölümü öğrencisi Yaşar Can Demiral ve ekip üyeleri; Ayşenur Cankurt, Eyüp Kırca, Kübra Bakırcı ve Yeşim Merter’in Dr. Öğr. Üyesi Tarık Semiz danışmanlığında hazırladığı proje Teknofest 2022’de yarışacak.

Öğrenciler, üniversitenin, Bilecik Valiliğinin ve Bilecik İl Tarım ve Orman Müdürlüğünün destekleriyle “ETA Etkin Tarım” adı altında proje geliştirmeleri yapacaklar. “Yerli ve Milli Etkin Tarım” sloganı ile yola çıkılan “ETA” Projesi çok fonksiyonlu tek uygulama ile bütünleşik bir yapı sağlayarak hem çiftçilere hem de ülke ekonomisine katkı sunmayı hedefliyor. Proje, TEKNOFEST Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivali’nin en önemli ayağını oluşturan Teknoloji Yarışmaları bölümünün Tarım Teknolojileri Yarışması’nda yarışacak.

Yarışmaya katılacak öğrenciler Bilecik Valisi Dr. Kemal Kızılkaya ve Rektör Prof. Dr. Şükrü Beydemir’i ziyaret ederek projeleri hakkında detaylı bilgiler paylaştılar.

       

ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİLERİ TEKNOFEST
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin