Uludağ’da “Kış Şenliği” Coşkusu

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Geleneksel hale getirilen ‘Uludağ Kış Şenliği’, bu sene de renkli görüntülere sahne oldu.

Bu yıl Bursa Büyükşehir belediyesinin 8-9 Şubat 2020 tarihlerinde Uludağ Kurbağalıkaya Teleferik İstasyonunda düzenlenen 4. Uludağ Kış Şenliğinde, Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi Kampçılık ve Dağcılık kulübü Uludağ Kış Şenliği Kapsamında Türkiye Dağcılık Federasyonu Bursa İl Temsilciliği Tarafından planlanan İglo Ev yapım faaliyetinde toplamda 4 adet iglo ev ve 1 adet kar mağarası yapılmış olup Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi Kampçılık ve Dağcılık Kulübü olarak yaptığımız iglo ev içinde gece -24 dereceyi bulan soğukta 1 gece konaklama yapıldı.

Yerli ve yabancı bir çok turistin yanı sıra Bilecik’ten günübirlik Uludağ’a giden Bilecikliler de iglomuzu ziyaret etmiş bulunmaktadır.

Organizasyonda iglonun yanı sıra kanton kızak tasarım yarışması, plastik kızak etkinlikleriyle 7’den 70’e tüm katılımcılar gönüllerince bir hafta sonu geçirmenin keyfini yaşadı.

Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi Kampçılık ve Dağcılık Kulübü Başkanı İsmail Asarlık, “Bilecik’in ve kulübümüzün ismini bu yıl içerisinde de ulusal düzeyde birçok etkinlikte temsil etmeye devam edeceğiz.” ifadelerine yer verdi.

Uludağ’da “Kış Şenliği” Coşkusu
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin