Ulu Millet, Şanlı Ordu

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İslam Tarihi Erken döneminde manevi yurtlar Mekke, Medine ve Kudüs’tür ; siyasi yurtlar ise Bağdat ve Şam’dır.
Şimdi bu iki başkentte kaosa teslimdir.

İslam Coğrafyası emperyalist politikaların satranç tahtasına dönerken durum Suriye özelinde daha da gergin bir hal almıştır.

İdlib, 9 seneye yakın bir süredir devam eden Suriye’deki savaşta herşeyin önüne geçmiş görünüyor.

Bunu iki temel noktada bahsetmek mümkün, İdlib’te insani bir kriz yaşanıyor. İdlib’te yaşayan insanların üçte ikisinden fazlasını kadın ve çocuklar oluşturuyor. Katil Esad İdlib’te sürdürdüğü askeri harekat, hava operasyonları ile kendi halkına zulüm ediyor ve bunu tüm Dünya’ ya gösteriyor. Katil Esad’ı havadan ve karadan destekleyen Rusya ve İran da kaçınılmaz bir şekilde bu savaş suçlarının parçası olmaya devam ediyor.

Yeni bir mülteci akını ile Türkiye’ye yüklenilmek istenilen bir maliyet ortaya çıkıyor. Halihazırda sayıları 4milyonu bulan Suriyeli sığınmacılar düşünüldüğünde yeni bir göç dalgası Türkiye açısından kabul edilir bir senaryo değil.
Diğer temel husus ise, İdlib ve civarında Türkiye’ye doğru olabilecek bir terörist akışıdır. İdlib Suriye muhalefetinin yanında birçok farklı silahli gruba ev sahipliği yapıyor. İdlib’in tamamen Rusya ve Esad rejimi kontrolüne girmesi Fırat Kalkanı, Zeytin Dalı ve Barış Pınarı harekatları ile edilen kazanımların tehlikeye girmesi söz konusu olabilir. Bu muhtemel senaryoların gerçekleşmemesi için Türkiye İdlib’de varlığını sürdürmektedir.

İslam coğrafyasını ve bütün yer yüzünü fesata boğan İsrail ve İngizlerin sessizliği sağır ve kör olmalarından değil, sahadaki piyonlarını diledikleri gibi kullanmalarındandır.

Bu aziz vatanı korumak, İslam Coğrafyasındaki zulüm ve rezaletlere son verme ülküsüyle cepheden cepheye koşan ve bu uğurda canını feda eden Türk milletinin kahraman evlatları Allah’ın izniyle emperyalist güçler ve çeteleriyle olan mücadelede Muzaffer gelecektir.

Amasız Fakatsız Bu Ulu Millet Şanlı Ordusunun Önünde Ölmeye Hazır.

Türk milleti, geçmişte olduğu gibi bugün de haklı mücadelesini sürdürmeye devam edecektir. Cephede Allah Allah nidalarıyla, Allahu Ekber diyerek ölüme koşan kahramanların ulaştığı oşehitlik mertebesi ki, insan zekâsının tam olarak kavrayamayacağı, kimsenin ibadet ve taatle ulaşamayacağı bir mertebedir.

Emperyalist güçlere karşı tarihin en zor savaşlarından birini verdiğimiz günleri yaşıyoruz, Türk Silahlı Kuvvetleri 27 Şubat 2020’de İdlib Kırsalında hain ve kalleşçe bir hava saldırısına maruz kalmıştır.

Rejim veya Rusya fark etmiyor, 33 Kahramanımız Şehit olmuş, 32 kahramanımız yaralanmıştır.

Artık Lazkiye’den Halep’e, İdlib’den Kamışlı’ya bütün Suriye Hedeftir. Türkiye Cumhuriyeti’nin olgunluğunu ve sabrını yanlış yorumladınız şimdi ise bütün dünya görecek Türk’ün gücünü.

Bu yeni tip istiklâl mücadelesinde Askerimizi överken mangalda kül bırakmayanlarında samimiyetini göreceğimiz bu günler, Türkiye Cumhuriyeti, farklı isim altındaki emperyalist güçlere karşı tarihinin en zor savaşını vermektedir. Türk Askerinin canı pahasına yürüttüğü mücadeleyi zaafa uğratacak fitne çıkaracak ve provokasyon fikriyatına sahip olup bu minvalde tavır takınan medyacısından siyasetçisine kim olursa konumu ne olursa olsun Türkiye Cumhuriyetine Türk askerine düşmanlığını ilan etmiş vatan hainleridir.

Türk milleti aşılmaz son kaledir, umutsuzluk yoktur, Taviz ve teslimiyet bu şanlı milletin lügatinde yoktur.

Gün bir olma, beraber olma ve birlikte aynı şuurda buluşma günüdür. Bütün Türk Vatandaşlarının seferberlik ruhuyla yeni bir Milli Mücadele ortak paydasında kenetlenmeleri mukadderatımıza istikamet çizecek istiklal ve istikbal meselesidir.

Aziz şehitlerimize Allah’tan rahmet, yaralı askerlerimize acil şifalar diliyorum. Başımız sağ olsun, Vatan sağ olsun.Türk Vatanına göz diken, Türk Milletine Silah Çeken zalimleri hainleri Yüce Allah Kahhar sıfatıyla kahreylesin.

Ahmet ÇİL

Ulu Millet, Şanlı Ordu
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

16 Yorum

  1. 29 Şubat 2020, 15:22

    Gayet başarılı olmuş son zamanlar da yaşadığımız büyük acıların hepsini kağıda dökmeyi başarmış.

    Cevapla
  2. 29 Şubat 2020, 15:29

    Şehitlerimize allahtan rahmet diliyorum kanları yerde kalmadı kalmayacak inşallah.

    Cevapla
  3. Çakal yazar önsözü Bozkurt söyler son sözü.
    Kalemin keskin olsun Bozkurt yürekli Ahmet Başkan.

    Cevapla
  4. Ağzına sağlık varlığınız birliğiniz daim olsun Allah mileltimizin askerimizin sizin gibi düşünceleri savunan insanları korusun kollasın.

    Cevapla
  5. 29 Şubat 2020, 15:59

    Maşallah başarının devamını dilerim

    Cevapla
  6. Öncelikle selamın aleyküm ülkemizde bunca üzücü olay olurken bu kadar bilinçli yetişen gençleri görmek açıkcası insanı mutlu ediyor. Gelecek nesillerin bu şekilde yetişmesi bizleri gururlandırıyor senin gibi gençlerin değerini bilmemiz gerekiyor. Kalemin keskin olsun kardeşim. Selam olsun kendini güzel şekilde yetiştiren genç kalemlere.

    Cevapla
  7. 29 Şubat 2020, 16:20

    Yüreğin gibi temiz satırlar için yüreğine sağlık kardeşim

    Cevapla
  8. Allah ordumuza bir daha bu günleri yaşatmasın. Allahın izniyle zafer her zaman islamındır. Allah böyle duyarlı gençleri başımızdan eksik etmesin.

    Cevapla
  9. 29 Şubat 2020, 16:37

    Ali imran suresinde yüce rabbimizin buyurduğu gibi: Üzülmeyin gevşemeyin eğer inanıyorsanız üstün olan sizlersiniz

    Cevapla
  10. Kardeşim diline yüreğine sağlık,sizler var olun bilecik sizinle gurur duyuyor..

    Cevapla
  11. Bileğin kadar kaleminde güçlü gardaşım, tebrik ederim yazılarının takibindeyiz

    Cevapla
  12. 1 Mart 2020, 00:56

    Allah kalemini keskin kılsın kardeşim, duygularımıza tercüme olmuşsun ağzına diline yüreğine sağlık.

    Cevapla
  13. 1 Mart 2020, 01:28

    Bu coğrafyada akan kan ve gözyaşı dinmedikçe dünya hasret kaldığı huzur ve güven ortamına kavuşamayacaktır bu topraklardaki kaosu destekleyenler bilmelidir ki bu ocakta ne pişerse onların nasibinede o düşecektir Türk’ün akan kanından çıkar sağlamak heva ve hevesinde olanları o kanda boğmak kudretine sahip olduğumuzuda en yakın zamanda ve en acı şekilde göreceklerdir. Bunu yapacak basiret güç kudret ceserat ve feraset hem savaşmakta hem ilim ve irfan da mahir Türk gençleri sayasinde olacaktır. Gözünü budaktan sözünü dudaktan esirgemeyen sizin gibi kardeşlerimizin artarak çoğalması dileğiyle kalemin ve kelamınla çok yaşa .

    Cevapla
  14. Yüreği gibi kalemi de güzel olan insan, başarılarının devamını dilerim yolun açık olsun..

    Cevapla
  15. 1 Mart 2020, 18:32

    Selamın aleyküm yazmış olduğun bu yazıları taktir ve gurur ile okumaktayım bu şekilde yetişmiş gençleride desteği tam ve yakın takip etme taraftarıyım maşAllah

    Cevapla
  16. Çok başarılı , oldukça anlamlı bir yazı olmuş umarım devamı gelir böyle yazıların , bizde okumaktan keyif alırız :)

    Cevapla
Bizi Takip Edin