Ulaşım İhtiyaçlarınıza Konforlu Çözümler Carvento’da

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Carvento müşterilerinin konforuna, güvenliğine ve memnuniyetine önem veren bir isim olarak kış aylarının keyfini çıkarabilmeleri için avantajlı araç kiralama hizmetleri sunuyor. Kış tatilinin geçirilebileceği en güzel noktalara Carvento’dan araç kiralayarak ulaşmak oldukça avantajlıdır. Kış tatili için ister kayak merkezlerine ister termal kaplıcalara ister Ege’nin kış aylarında bile baharı yaşatabilen lokasyonlarına gidilsin; destinasyonlar arasında kilometrelerce mesafe olması nedeniyle yürüme ya da toplu taşıma yoluyla ulaşılabilecek noktalar çok sınırlıdır. Carvento araç kiralama hizmetlerini tercih etmek tatil sırasında bu tür sorunlarla karşı karşıya kalınmasını önler. Turlarla tatile gitmek tatilin tur rotasına bağlı geçirilmesi anlamına gelir. Araba kiralama durumunda ise istenilen yer bağımsız bir planlamayla istenildiği şekilde gezilebilir.

Kış tatili yapmak, bunu kendinize ve sevdiklerinize özel planlamak istiyorsanız ilk durağınız Carvento olsun. Carvento sektörünün öncü ve güvenilir ismi olarak müşterilerine hızlı, güvenilir, kaliteli ve ekonomik fiyatlı hizmetler sunuyor. Hava şartlarını da göz önünde bulundurduğunuzda araç kiralama süresi içinde yaşanacak bir sorunun hızlı bir şekilde çözümlenmesi gerekliliği ön plana çıkıyor. Carvento 7/24 Assistance hizmeti ile müşterilerinin tüm gereksinimlerini karşılıyor, karşılaştıkları sorunları hızlı ve etkili bir şekilde çözerek herhangi bir mağduriyet yaşanmasının önüne geçiyor. Geniş araç filosu ile müşterilerine ihtiyaçlarına, beğenilerine, kullanım amaçlarına ve bütçelerine uygun seçim yapma imkanı sunuyor. Araç kiralama hizmetlerinde bulunan ve aynı zamanda ek ürün olarak sunulan sigorta ve benzeri hizmetlerle yolculukların güvenli ve konforlu bir şekilde gerçekleştirilmesine imkan veriyor.

Konfor Çıtanızı Carvento İle Yükseltin

Araç kiralama denilince akla gelen ilk isimler arasında yer alan Carvento’nun araç filosu farklı segmentlerde geniş çeşitliliğe sahip araçlardan oluşur. Lüks araç kiralama İstanbul ve diğer kentlerimizde son zamanların popüler hizmetlerinden biri olup Carvento Ataşehir araç kiralama ofisi başta olmak üzere farklı lokasyonlardaki Carvento araç kiralama ofisleri ile müşterilerine hem lüks araç kiralama hem diğer araç kiralama hizmetlerini sunar.

Araç kiralama hizmetleri hem şehir içi hem şehir dışı noktalara güvenilir, hızlı ve konforlu bir şekilde ulaşım imkanını en ekonomik fiyatlarla sunar. Araç kiralama sektöründeki deneyimi ile fark yaratan Carvento müşterilerine geniş çeşitliliğe sahip araç filosundaki araçlar arasından ihtiyaçlarına ve bütçelerine uygun seçim yapma imkanı sunar.

Hem kişiler hem ticari işletmeler her tür ulaşım ihtiyaçlarını bir sorun olmaktan çıkarmak ve konforlu bir süreç haline getirmek için kısa ya da uzun vadeli araç kiralama hizmetlerinden yararlanırlar. Günümüz ekonomik koşullarında araç satın almayla kıyaslandığında araç kiralamanın çok daha avantajlı olduğu kolaylıkla söylenebilir. Araç kiralama hizmeti alan kişiler ve işletmeler, araç satın almak için nakit sermaye ayırmak ya da kredi kullanmak zorunda kalmazlar. Araç satın alım işlemlerinden kaynaklanan araç tescil ücreti, trafik müşavirliği ücreti ya da vekalet ücretini ödemezler. Aynı zamanda araç sahipleri açısından ciddi bir masraf kalemi haline gelen trafik sigortası, kasko sigortası ve motorlu taşıtlar vergisi ödemelerini yapma zorunluluğundan da kurtulurlar. Araçların periyodik bakımlarının, yazlık ve kışlık lastik maliyetlerinin de Carvento tarafından karşılanması araç kiralama hizmetlerinden faydalanmanın sağladığı önemli bir avantajdır. Bu sayede araç kiralaması yapan kişiler ya da işletmeler araç kiralama hizmeti aldıkları süre boyunca aylık sabit bir kiralama bedelini ve aracın yakıt masrafını ödeyerek konforlu, hızlı ve güvenilir ulaşımın keyfini çıkarabilirler.

Bu noktalar göz önünde bulundurulduğunda araç kiralama hizmetinin hem kişiler hem işletmeler açısından önemli maddi avantajlar sağlayan bir hizmet olduğu kolaylıkla söylenebilir. Carvento sunduğu hizmet kalitesini ve müşteri memnuniyetini sürekli artırmayı hedefleyen bir marka olarak önceliğini müşterilerinin konforu ve güvenliği olarak kabul eder. Bu nedenle araç filosunda konforu ve güvenliği üst düzeyde sunan araçlara yer verir. Carvento’nun alanında uzman ve deneyimli isimlerden oluşan profesyonel ekibi, müşterilerinin ihtiyaçlarını ve beklentilerini doğru ve eksiksiz şekilde analiz eder. Böylece en uygun alternatiflere en uygun fiyatlarla ve en yüksek kaliteyle erişme imkanı sunar.

Carvento Araç Kiralama Hizmeti Hakkında Bunları Biliyor musunuz?

Carvento’dan araç kiralama hizmeti almak isteyen müşterilerin belirli şartları yerine getirmeleri beklenir. Bunlardan ilki; Renault Clio, Fiat Egea, Peugeot 301 gibi B segmenti araç kiralamalarında 23 yaş ve 2 yıllık ehliyet, Ford Focus, Renault Megane gibi C segmenti araç kiralamalarında 25 yaş ve 3 yıllık ehliyet, VW Passat, Audi A6 gibi D ve E segmenti araç kiralamalarında 28 yaş ve 5 yıllık ehliyet sahibi olunmasıdır. Kısa ve uzun süreli kiralama hizmeti verilmekle birlikte uzun süreli kiralamalar için özel fiyatlandırmalar yapılır.

Müşteri aracı teslim aldığı sırada toplam kiralama bedeli nakit olarak veya kredi kartıyla ve istenilen para biriminde tahsil edilebilir. Kiralanmakta olan aracın dahil olduğu segmente göre, kredi kartından araç kiralama süresince devam edecek şekilde provizyon alınır.

Ulaşım İhtiyaçlarınıza Konforlu Çözümler Carvento’da
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin