UKRAYNA’DA BİLECİK RÜZGARI ESTİ

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kyokushin’de milli sporcumuz İsmet, Avrupa 2.si oldu


Uluslararası Kyokushin Karate Federasyonu 2016-2017 faaliyet programında yer alan “Kyokushin Karate Avrupa Şampiyonası” Büyükler ve Gençler kategorisi müsabakaları 17-18 Aralık 2016 tarihlerinde Ukrayna’nın Kherson kentinde düzenlendi.

Avrupa şampiyonasında ülkemizi milli sporcumuz İsmet Durmuş temsil etti. Sporcumuz İsmet Durmuş, İspanya, Almanya, Romanya,Polonya,Moldova,Azerbaycan ve Ukraynalı rakiplerinin olduğu şampiyonada ter dökerek 50 kg.’da gençler kategorisinde Avrupa 2.si oldu.

 

 

Başarılı Sporcumuz İsmet Durmuş ve Antrenör Yılmaz Durmuş’u makamında kabul eden Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Aslan Yıldız;

 

 

“Kyokushin Karate Avrupa Şampiyonasında Ülkemizi ve ilimizi temsil eden bizleri gururlandıran İsmet Durmuş’u can-ı gönülden tebrik ediyor, başarılarının artarak devam etmesini diliyorum”

 

 

İl Müdürü Yıldız, Karate branşında başarılarımıza bir yenisini daha eklemenin gururu ve mutluluğunu bizlere yaşatan sporcumuz İsmet Durmuş ve Antrenör Yılmaz Durmuş’u başarılarından dolayı tebrik etti.

 

UKRAYNA’DA BİLECİK RÜZGARI ESTİ
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

1 Yorum

  1. eee ne olsa 500 evler cocugu helal yegenım

    Cevapla
Bizi Takip Edin